+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Emmen.
Laad meer vacatures

Medewerker gastvrije dienstverlening in Emmen in de Schans Emmen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tangenborgh

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,29 - € 17,71 p/u

Vacature in het kort

Voor onze woonzorglocatie zoeken we een medewerker gastvrije dienstverlening die van koken houdt. Je zorgt voor een fijne sfeer en serveert maaltijden. Ook werk je in de winkel. Je komt in een team met 9 collega's. Je werkt op verschillende tijden, ook in het weekend. Je kunt leren en groeien via de Tangenborgh academie. Plus, er is een regeling voor extra uren werken. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Voor woonzorglocatie de Schans in Emmen zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar een medewerker gastvrije dienstverlening. Gastvrijheid zit bij jou hoog in het vaandel. Je draagt zorg voor een gastvrije omgeving voor de zorgvragers, medewerkers en bezoekers. In deze functie ligt de nadruk op koken. Wij bereiden onze koel vers maaltijden en koken deels zelf voor het restaurant.

Je serveert eten en drinken en neemt bestellingen op in het restaurant. Daarnaast bereid je ook gerechten, snacks en/of broodmaaltijden voor. Naast deze werkzaamheden werk je ook in de winkel. Je verkoopt artikelen en controleert goederen bij ontvangst. De medewerker gastvrije dienstverlening die wij zoeken is werkzaam binnen de Schans en komt in een ervaren team van 9 andere collega's. Spreekt deze leuke en afwisselende functie jou aan? Lees dan gauw verder!

Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met een afgeronde vmbo-opleiding of een opleiding op mbo-niveau 2. Ervaring als restaurantmedewerker en kennis van werkvoorschriften (zoals HACCP) zijn een pre. Ook ervaring en kennis op het gebied van het beheren van een kleine winkel en de bijbehorende computer vaardigheden komen goed van pas. Gastvrijheid, dienstverlenend, positiviteit zijn kernwaarden die jij belangrijk vindt.

Ben jij sociaal vaardig, kun je goed zelfstandig werken en heb jij gastvrijheid hoog in het vaandel? Dan komen we graag met je in contact!

Wat bieden wij jou?

  • In eerste instantie een contract voor de duur van een jaar met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd;
  • Een contract voor 24 uur per week;
  • Werktijden vallen tussen 08.30 - 19.00 en betreft doordeweekse dagen en weekenden.
  • Toegang tot de Tangenborgh academie om je verder te ontwikkelen (o.a. e-learningen van Good Habitz);
  • Een uitgebreide MKSA-regeling;
  • Salaris tussen de €14,29 en €17,71 per uur obv opleiding en ervaring. Dit is in overeenstemming met CAO VVT op basis van opleiding en ervaring (FWG 20).

Waar ga je werken?
Wij bieden zorg met behandeling, zorg zonder behandeling in de woonzorgcentra en wijkzorg, op en vanuit totaal zo’n 11 locaties in de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn. We zijn specialist op het gebied van psychogeriatrie (dementie). Ook verhuren we meer dan 700 woningen geschikt voor ouderen in Zuidoost-Drenthe. Wonen, welzijn en zorg zijn voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij zien de bewoner of klant als compleet mens en kijken verder dan alleen de fysieke of mentale klachten.

Tangenborgh is een organisatie waar de beste zorg verlenen voorop staat. Er wordt dan ook continu geïnvesteerd in ontwikkelingen, verbeteringen en vernieuwing. Dit alles doen we voor een zo gelukkig mogelijke leef-tijd van ouderen en een zo gelukkig mogelijke werk-tijd van medewerkers.

Solliciteren
Spreekt deze functie je aan en lijkt het je leuk om in deze functie aan de slag te gaan? Solliciteer dan voor 12 mei via het sollicitatieformulier en wie weet maak je binnenkort onderdeel uit van het team.

Het opvragen van referenties en het aanvragen van een Verklaring Omtrent het gedrag (via Tangenborgh) maken onderdeel uit van de procedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in