+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Emmen.
Laad meer vacatures

Operator / Laadschopmachinist Emmen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FID Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
FID Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.100 - € 3.500 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

We zoeken een operator / laadschopmachinist die ons team kan versterken. Je gaat machines bedienen, laadwerk doen en leert ook fabriekstaken. Je werkt in ploegendienst, in een vast rooster. Samen met een ander vorm je een hecht team. Flexibiliteit is belangrijk, omdat je elkaars taken soms overneemt. Soms moet je ook storingen oplossen. Je moet dus bereid zijn om te sleutelen. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn op zoek naar een veelzijdige operator / laadschopmachinist die ons team kan versterken. Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van machines en het uitvoeren van laadwerkzaamheden met de laadschop. Deze functie omvat ook het aanleren en uitvoeren van fabriekstaken. Het werk vindt plaats in ploegendienst, waarbij je in een vast rooster werkt van 22:00 tot 6:00, van 6:00 tot 14:00 en van 14:00 tot 22:00. Je komt te werken in een hecht team van twee operators, waarbij het van belang is dat je flexibel bent en elkaars taken kunt overnemen indien nodig. Incidenteel kan het voorkomen dat je ook storingen moet verhelpen, dus bereidheid tot sleutelen is een vereiste.



Gevraagd

Wat we verwachten
En waar we op hameren

We zoeken kandidaten die in het bezit zijn van geldige laadschop papieren en ervaring hebben met het bedienen van dergelijke machines. Je dient bereid te zijn om 1 dag per week in de fabriek te werken om de nodige taken aan te leren. Hoewel het grootste deel van de tijd aan de laadschop wordt besteed, is het belangrijk dat je flexibel bent en bereid bent om indien nodig de fabriekstaken uit te voeren. Je hebt technisch inzicht en bent in staat om storingen op te lossen. Een proactieve houding, teamgeest en de bereidheid om bij te leren zijn essentieel voor deze functie.



Aanbod

Wat we jou bieden
Naast persoonlijk contact

Het salaris voor deze functie ligt tussen de € 2100,- en € 3500,-, afhankelijk van ervaring en kwalificaties. Daarnaast bieden we een ploegentoeslag van 22% voor werken in ploegendienst. Als vaste operator krijg je uiteindelijk een vast contract aangeboden. Verder is er ruimte voor ontwikkeling en groei binnen ons bedrijf. Als je interesse hebt om meer fabriekstaken op te pakken, is dit bespreekbaar. We streven naar een prettige werkomgeving waarin collegialiteit en samenwerking centraal staan.

Ben jij nou de perfecte kandidaat voor deze functie? Solliciteer dan nu! 



Bedrijfsomschrijving

Toonaangevende recycler van hol- en vlak glasafval en leverancier van schone glasscherven als hoogwaardige grondstof voor de glas- en glaswolindustrie. Glas is eindeloos recyclebaar zonder kwaliteitsverlies. Een typisch voorbeeld van de circulaire economie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in