+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogeveen.

Kraanmachinist Hoogeveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto aanhanger (BE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14 - € 19 p/u

Vacature in het kort

Klaar om te werken in de wegenbouw? Als kraanmachinist werk je aan verschillende projecten en zorg je dat alles goed verloopt. Je werkt zelfstandig en in een team. Belangrijk is dat je technisch inzicht hebt en goed met verschillende machines kunt werken. Je zorgt dat alles veilig is en volgens de regels wordt gebouwd. Je kunt veel leren en er zijn kansen om door te groeien naar andere banen. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Kun jij goed overweg met de kraan en ben jij klaar om de wegenbouw te veroveren? Ga dan aan de slag als kraanmachinist in de wegenbouw.

Als kraanmachinist ben jij op diverse projecten binnen de grond, weg, water, en spoorbouw werkzaam. Je brengt kantopsluitingen, elementverhardingen, graskeien en diverse grond- en rioleringswerkzaamheden aan. Hierbij ga je zelfstandig op pad maar ook werk je samen met jouw collega's. Je vult wekelijkse werkbonnen in, communiceert zowel met de opdrachtgever als met de directer omwonenden en zorgt voor de dagelijkse onderhoud van de machine. We zijn op zoek naar een kandidaat met een flexibele instelling die beschikt over technisch inzicht. Je werkt volgens de specificaties en tekeningen om ervoor te zorgen dat de wegen en constructies veilig en volgens de juiste methoden worden gebouwd. Je hebt hierbij een scherp oog voor detail en nauwkeurigheid. Verder ben je bekend met diverse grondverzetmachines en hebt ervaring met het werken in verschillende terreinomstandigheden.


Functie eisen
  • In het bezit van minimaal een rijbewijs BE
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • In het bezit van een VCA certificaat (of bereid deze te halen op onze kosten) 
Over het bedrijf

De opdrachtgever is een ambitieus aannemersbedrijf met zo'n 50 vaste medewerkers in Hoogeveen. Ze zijn werkzaam in de grond- , weg-, water- en spoorbouw en gespecialiseerd in wegenbouw, aanleg bedrijventerreinen en het aanbrengen van natuurbestrating. Samen leggen we de basis voor sterke en duurzame infrastructuur! 


Wat wij bieden

Abiant biedt jou een uitdagende en fulltime baan binnen een dynamische en jonge omgeving. Binnen de organisatie zijn er diverse scholingsmogelijkheden. Je wordt beloond conform de cao Bouw en Infra,  een ervaren kraanmachinist ontvangt een salaris tussen de € 14,-  en € 19,- bruto per maand. De hoogte van het salaris is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Bij deze opdrachtgever zijn er veel mogelijkheden om door te groeien naar andere functies binnen de infrasector en er bestaat er een reële kans dat je op termijn in dienst komt bij de opdrachtgever.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in