+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Marketing en communicatie medewerker Emmen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 - € 3.450 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze rol help je een internationaal bedrijf met het aantrekken van nieuwe klanten via online kanalen. Je gaat de website verbeteren zodat die makkelijker te vinden is, en je maakt interessante berichten voor sociale media. Ook houd je bij hoe alles loopt en werk je aan het binnenhalen van nieuwe klanten. Je krijgt een goed salaris en leuke extra s zoals personeelsuitjes en een sportbudget. Je komt direct in dienst bij het bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ster in marketing en communicatie? Zet je graag je creativiteit in om nieuwe klanten aan te trekken voor een internationaal bedrijf? Dan is deze rol bij deze wereldwijde inkooporganisatie iets voor jou! 😊🌟 Wat ga je doen? - Optimaliseren van de website voor betere vindbaarheid (SEO/SEA). - Boeiende content creëren voor social mediaplatformen. - De socialmediaplanning in goede banen leiden. - Rapportages opstellen voor onze klanten. - Nieuwe klantaanvragen opvolgen. In deze rol ben jij de held die de online aanwezigheid vergroot, nieuwe klanten aantrekt en sterke relaties onderhoudt met bestaande klanten. 🚀💫

Wij bieden:

- Een salaris tussen €2750 en €3450 bruto per maand op basis van een fulltime werkweek van 40 uur. 💸 - Direct in dienst bij de werkgever. - 25 vakantiedagen en 3 roostervrije dagen per jaar (bij een 40-urige werkweek). - Vrolijke personeelsuitjes, zoals beachvolleybal, gezellige feesten en sfeervolle kerstborrels. 🎉 - Reiskostenvergoeding en een jaarlijks sportbudget voor extra energie. 🚗⛹️‍♂️

Wij vragen:

- Een afgeronde niveau 4 of Hbo-opleiding in marketing, communicatie of commerciële economie, of vergelijkbare ervaring in dit vakgebied. 🎓 - Ervaring met Wordpress en kennis van SEA/SEO is een pre. 💻 - Zelfstandig kunnen werken met een proactieve houding. 💪 - Beschikbaarheid van 32 tot 40 uur per week. 🕒 - Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Waar ga je werken:

Dit is een wereldwijde inkooporganisatie die een breed scala aan producten en diensten aanbiedt van internationale leveranciers. Dit gespecialiseerde team werkt aan het vinden, kopen, inspecteren, opslaan en leveren van producten over de hele wereld. Zij bieden uitgebreide logistieke oplossingen en leveren maatwerk in verpakkings- en labeldiensten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in