+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Emmen.

Engineer Elektrotechniek Emmen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Enexis

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als engineer bij onze afdeling Engineering & Aanleg krijg je de kans om bij te dragen aan grote infrastructurele projecten in samenwerking met de aannemerij. Je zorgt ervoor dat projecten efficiënt en volgens plan verlopen, door o.a. digitale projecttekeningen te maken, netontwerpen bij te dragen en de kwaliteit van revisiegegevens te toetsen. Je werkt in een team met diverse disciplines, waarbij je oog voor detail en kwaliteit cruciaal zijn. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Afdelingsinformatie:
Als engineer ga je werken voor de afdeling Engineering & Aanleg. De afdeling die grote infrastructurele projecten realiseert in samenwerking met de aannemerij. Jij zorgt ervoor dat projecten efficiënt en volgens plan kunnen worden uitgevoerd. Daarvoor maak je onder andere digitale projecttekeningen, draag je bij aan netontwerpen en detailengineering, toets je de kwaliteit van revisiegegevens en begeleid je de overdracht van projecten. Altijd keurig op tijd.

Je doet dit samen met je collega’s van de afdeling Engineering en Aanleg. Hier vorm je een team met engineers, tekenaars, werkvoorbereiders, uitvoerders en de mensen van onze aannemers.

Werkzaamheden 
Dit zijn jouw verantwoordelijkheden:
  • Je hebt veel contact met de gemeente om bijvoorbeeld een vergunning aan te vragen of contact met de aannemer om het project af te stemmen.
  • Jij bewaakt de voortgang van de projecten en zorgt dat alle betrokkenen zich aan de deadlines en afspraken houden. 
  • Je vertaalt de klantwens naar een ontwerp met betrekking tot aanleg, wijziging of herinrichting van de netwerken en je verzorgt de netanalyses en capaciteitstoetsen.
Meer weten over het werk dat wij doen om onze energienetten voor te bereiden op de toekomst? Luister en kijk via deze link naar wat onze Engineers Jeroen Elings en Thom Kanters vinden werken bij Enexis!

Eisen en wensen:
  • HBO werk- en denkniveau met minimaal een technische mbo4-opleiding (voorkeur elektrotechniek);
  • Affiniteit met gastechniek is een pré;
  • Kennis van het ontwerpen van netten, inzicht in bestekken en calculatiemethoden en ontwerprichtlijnen; 
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (minimaal C1-niveau).
Competenties:
Wij vinden het belangrijk dat je oog voor detail hebt en dat je het liever goed dan snel doet. Ben jij een echte flexibele teamspeler en in 'control' als het op je werk aankomt? Dan zoeken wij jou!

We vinden het verder belangrijk dat je een leergierige, resultaat- en kwaliteitsgerichte collega bent. Omdat je veel schakelt met interne en externe klanten, helpt het als je communicatief sterk bent en beschikt over overtuigingskracht. Tot slot past het bij onze organisatie als je positief bent over ontwikkeling en verbetering voor zowel je zelf als het team. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in