+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Emmen.
Laad meer vacatures

Secundair Engineer Emmen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Enexis

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van technische uitdagingen en projecten? Als Project Engineer Secundair bij ons ontwerp je installaties voor het besturen en beveiligen van middenspanningsnetten. Je werkt aan verschillende projecten, van uitbreidingen tot renovaties. Samen met collega's zorg je voor veilige en technisch sterke oplossingen. Ons werk is elke dag anders door de vele stations en de veranderingen in de energiewereld. Dit zorgt voor een boeiende en afwisselende baan. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Werkzaamheden:
Ben jij iemand die van technische uitdagingen en projectmanagement houdt? Dan zit je bij Enexis goed! Ga je aan de slag als Project Engineer Secundair, dan ben jij de ontwerper van de installaties die nodig zijn voor het besturen, bewaken en beveiligen van de middenspanningsinstallaties in onze transport- en distributienet. Je voert projecten in samenwerking met collega's in de hele vestiging uit met betrekking tot secundaire techniek voor uitbreidingen, renovaties, nieuwbouw en vervangingen. Hierbij lever je een technisch uitvoerbaar werkpakket op bijvoorbeeld ter vervanging van beveiligingsrelais in ons middenspanningsnet die voldoet aan actuele standaarden. Hierdoor zorg je dat in geval van storing ons middenspanningsnet minimale uitval heeft, op afstand uitleesbaar en schakelbaar is. Door de enorme diversiteit aan stations én de ontwikkelingen in de energietransitie blijft je werkveld elke dag boeiend!

Kort gezegd ontwerp jij de secundaire systemen voor meerdere projecten op jaarbasis. Bij zo'n project horen uiteenlopende werkzaamheden:

  • Natuurlijk het ontwerpen zelf.
  • Het bewaken van de planning.
  • Het verwerven van materialen.
  • Het aansturen van externe partners, zoals engineeringbureaus.

De juiste inschatting en afstemming over wat er intern en extern kan worden uitgevoerd maak je in overleg met je collega's. De doorlooptijden van de projecten en afspraken met onze interne opdrachtgever zijn hierbij een belangrijke graadmeter. Samen met je team draag je de verantwoordelijkheid voor een goed ontwerp dat gebaseerd is op veiligheid, techniek en praktische uitvoerbaarheid. Wist je trouwens dat Enexis is ontstaan uit verschillende fusies? Dat betekent dat er in het verleden op veel verschillende manieren gebouwd is. Elk station zit weer anders in elkaar. Jij en je collega's krijgen dus telkens weer te maken met nieuwe technische uitdagingen. Kortom: genoeg te beleven als projectengineer!

Eisen:
  • MBO niveau 4 opleiding in een technische richting (bij voorkeur elektrotechniek of energietechniek);
  • Je hebt relevante werkervaring;
  • Je begrijpt de opbouw en de werking van secundaire installaties en kan bijbehorende tekeningen lezen. Kennis van de pakketten Elcad, Autocad en Meridian is een pre.
Competenties:
Ben jij gedreven om het beste uit jezelf te halen, en uit anderen? Want ook het samenwerken met collega's en aansturen van externe partners gaat je goed af. Met lef en een scherpe blik stimuleer je partners om hun werk steeds te verbeteren. Ook op je eigen werk ben je kritisch, want je snapt als geen ander hoe belangrijk veiligheid en kwaliteit zijn. Tot slot beschik je over creatief denkvermogen. Je werkt dan wel met standaarden, maar de toepassing daarvan in ons diverse landschap vraagt van jou om creatieve oplossingen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in