+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Emst.
Laad meer vacatures

Schoonmaakmedewerkers Emst Emst

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recruit a Student

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 10,37 - € 13,42 p/u

Vacatureomschrijving

Ben je op zoek naar een parttime baan die flexibiliteit biedt en de kans om in een teamomgeving te werken? Voor een van onze opdrachtgevers; een vakantiepark, gelegen in de prachtige regio van Nunspeet, is op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers. Je gaat helpen met schoonmaaktaken om ervoor te zorgen dat onze vakantiebungalows gastvrij en vlekkeloos zijn voor de aankomende gasten. Deze taken omvatten stofzuigen, dweilen, meubels afstoffen en badkamers en toiletten schoonmaken. Je begint bij de opdrachtgever door samen te werken met een ervaren collega die je door onze processen zal leiden, zodat je goed voorbereid bent om zelfstandig je taken uit te voeren. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, het park is ongeveer tien minuten vanaf de bushalte, waardoor je woon-werkverkeer zo eenvoudig mogelijk is.



Gevraagd

We zijn op zoek naar kandidaten die op maandagen en/of vrijdagen beschikbaar zijn. Of je nu op zoek bent naar incidenteel werk of je regelmatig op een van deze dagen kunt inzetten, we horen graag van je. Bovendien, als je geïnteresseerd bent om samen met een vriend te solliciteren, verwelkomen we duo's om het team te versterken, wat je werkervaring nog plezieriger maakt.



Aanbod

Jouw salaris is variërend van €10,37 tot €13,42 per uur, afhankelijk van je leeftijd. Er is in overleg sprake van een vergoeding van reiskosten.


Meer informatie

Als je geïnteresseerd bent in deze mogelijkheid of iemand kent die dat zou kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken via WhatsApp op 06-220 444 98, bellen naar 088-522 0038, of e-mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. We kijken ernaar uit om je mogelijk te verwelkomen in ons team en horen graag van je!

Toon meerToon minder


Bedrijfsomschrijving


Onze opdrachtgever is een bedrijf in de schoonmaakbranche met meer dan 50 jaar ervaring. Zij gaan geen enkele schoonmaakuitdaging uit de weg. Hun deskundige team zorgt ervoor dat kantoorpanden, scholen, vervoersbedrijven, winkels, overheidsgebouwen en vakantiehuizen in diverse parken er wekelijks blinkend schoon bij liggen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in