+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enkhuizen.

Operationeel Medewerker Inkoop Enkhuizen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiojobs Arbeidsbemiddeling

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Voor onze klant, een gerenommeerd bedrijf in Grootebroek, zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker operationeel inkoop. Deze baan is voor langere tijd met uitzicht op vast dienstverband. Wij werven op basis van werving en selectie, wat betekent dat je direct in dienst komt van onze opdrachtgever. Wij helpen jou, als kandidaat om jou op de best mogelijke manier voor te stellen. Is dit binnenkort jouw nieuwe baan?

Wat ga je doen? Als medewerker operationeel inkoop verwerk en analyseer je de productie- en inkoopgegevens, je zorgt voor het up to date houden van certificaten en andere documenten en je houdt je bezig met inkooporders. Denk hierbij aan het invoeren, controleren en verwerken hiervan. Daarbij ben je betrokken bij projecten die zowel inkoop- als teelt gerelateerd zijn. De (deel)projecten werk je uit en begeleid je. Verder optimaliseer je de inkoopprocessen en je werkt verbetervoorstellen uit. Een zeer veelzijdige functie waar jij je tanden volledig in kunt zetten!

Gevraagd

Wie ben jij?
  • Je hebt minimaal MBO 4 of HBO niveau;
  • Je kunt zeer nauwkeurig werken waarbij een portie nieuwsgierigheid je goed van past komt;
  • Je bent analytisch;
  • Je werkt graag erg gestructureerd;
  • Je goed goed communiceren in zowel Nederlands als Engels;
  • Je bent woonachtig in West-Friesland.


Aanbod

Wat wordt je geboden? Veelzijdigheid, zelfstandigheid en een fijne, sociale werksfeer. Wat kun je nog meer wensen? Misschien niet in de file rijden? Ook deze kun je hier afvinken aangezien dit zeker niet voor zal komen. Het salaris is gebaseerd op de cao waarbij ervaring wordt gewaardeerd en ook beloond.

Werven en selecteren is maatwerk. Onze benadering is daarom persoonlijk waardoor wij iedere (geschikte) kandidaat uitnodigen voor een gesprek bij ons op de vestiging. Aangezien wij graag alle tijd voor jou nemen, werken wij op afspraak. In ons gezellige kantoor met huiselijke uitstraling bespreken wij deze zeer leuke vacature met jou zodat wij een goed beeld krijgen van wie jij bent. Op deze manier kunnen wij jou zo correct mogelijk voorstellen bij onze klant omdat wij jou graag helpen aan een nieuwe werkplek.
Zien wij jouw sollicitatie binnenkort tegemoet? Je kunt op verschillende manieren solliciteren. via deze website, onze mail, WhatsApp of via diverse job boards. Tot snel!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in