+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ens.

Productie(proces) Engineer Ens

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Code Deta

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.713 - € 3.894 p/m

Vacatureomschrijving

In Ens staat een indrukwekkend machinepark dat Zuidberg in staat stelt om producten te vervaardigen voor de agrarische en industriële sector in meer dan 40 landen. Zuidberg bestaat uit vier hightech productiebedrijven en de engineering, productie, sales en services zijn op één locatie ondergebracht. Zuidberg investeert veel in de nieuwste technieken, eigen productiecapaciteit en hun medewerkers. Dat maakt Zuidberg een inspirerende werkomgeving waarin je je talenten verder kunt ontwikkelen en waar je de ruimte krijgt om te groeien.

Als Productie (proces) Engineer krijg je de kans om het productieproces binnen Zuidberg te verbeteren en optimaliseren. In deze rol werk je op projectmatige basis. De projecten waar je verantwoordelijk voor bent zijn allemaal gericht op de verbetering of uitbreiding van het productieproces binnen Zuidberg. Je bouwt dus zelf actie mee aan het machinepark en productieproces van de organisatie; hoe gaaf is dat?

Je bent altijd werkzaam binnen een projectgroep, waar onder andere de technische dienst en afdeling Inkoop bij betrokken zijn. Afhankelijk van jouw wens om in langdurige of kortdurende projecten werkzaam te zijn, kun je aan de slag met allerlei typen vraagstukken. De projectgroep kan een opdracht ontvangen waarin er gevraagd wordt om een hulpmiddel die het proces vergemakkelijkt. Dit hulpmiddel wordt idealiter niet ingekocht; maar deze ga jij ontwerpen! Ook kan je bij een storing worden betrokken in de productielijn. Aangezien jij degene bent die het ontwerp heeft gemaakt ken jij de lijn door en door.

Omdat jij in de projectgroepen de expert bent als het gaat om het ontwerpen, bestaat het grootste deel van jouw werktijd uit tekenen. Echter, je werkt beperkt zich niet tot alleen ontwerpwerk. Je bent daarnaast in overleg met je projectgroep om ervoor te zorgen dat het project naar wens wordt afgerond binnen de gestelde procedures, richtlijnen en planning. Bovendien is het testen van jouw ontwerpen op de fabrieksvloer ook een belangrijk onderdeel van je werk. Niets leuker dan zien dat hetgeen jij ontworpen hebt ook werkt naar behoren, toch?


Wij bieden
  • Een goed salaris staat natuurlijk voorop. Dit wordt afgestemd op basis van de ervaring en kennis die je hebt opgedaan;
  • Zuidberg hanteert een 36-urige werkweek. Naast dat dit vrijheid met zich meebrengt mag je deze uren ook nog eens flexibel indelen;
  • Hard werken is leuk, mits er voldoende ontspanning tegenover staat. Daarom krijg jij welgeteld 190 verlofuren;
  • Genoeg doorgroeimogelijkheden. Zuidberg ideeën, initiatieven en ambities!
Wij vragen
  • Of je net jouw HBO opleiding hebt afgerond of al heel wat werkervaring hebt opgedaan; een goede engineer met kennis over ontwerpen in het productieproces spreken wij graag!
  • Jij kunt 3D tekenen en met CAD tekenprogramma's weet jij wel raad;
  • In deze functie werk je veel samen met collega's van andere afdelingen. Dit doe jij met plezier!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in