+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ens.
Laad meer vacatures

Werkplaatsmonteur Agri Ens

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van der Sluis Technische Bedrijven

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.200 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Werkplaatsmonteur Agri

“Hij gaat niet vooruit, en niet achteruit", begint hij meteen. "Er is echt geen beweging meer in de trekker te krijgen". De zon schijnt en het gaat vanavond regenen. Jij begrijpt als landbouwliefhebber als geen ander dat dit een enorme tegenslag is als hij nu het land niet op kan, en dat de agrariër met wie je belt, hier ontzettend van baalt. Het ongeduld in zijn stem is vervelend, maar begrijpelijk. Er moet zo snel mogelijk een oplossing komen. Een andere klant die ondertussen de werkplaats binnenstapt, verwijs je op een vriendelijke manier door naar een collega van wie je weet dat hij het heel goed op kan pakken. Je vraagt de agrariër die je nog aan de lijn hebt waar hij denkt dat het misgaat en stapt vervolgens richting de servicebus. Dit vereist een directe oplossing en daarom ga je er meteen naartoe. 

Wij zoeken iemand die technisch inzicht heeft en houdt van klantcontact. Wil jij jouw passie voor techniek en landbouw ook nog eens graag combineren in je werk? Dan zoeken we jou!

Altijd een stap vooruit

De geschiedenis van Van der Sluis Technische Bedrijven, waar Van der Sluis Agri een onderdeel van is, gaat terug naar 1934. Ruim 85 jaar geleden ontstond het bedrijf Van der Sluis als hoefsmederij en wagenmakerij, met daarbij een dorpswinkel in Genemuiden. In de loop der jaren groeide het bedrijf uit tot een organisatie met zo'n 700 werknemers. 

Met de drie bedrijfstakken Installatie, Constructie en Agri is Van der Sluis een betrouwbare partner op uiteenlopende terreinen geworden. De collega's in deze bedrijfstakken hebben hun eigen specifieke, technische kennis in huis, maar ook veel met elkaar gemeen. Ze bieden stuk voor stuk betrouwbaarheid, deskundigheid en kwaliteit. In het geval van Agri combineren we dit met extra passie voor landbouw(mechanisatie) en veehouderij(techniek)!

Hoe ziet je werkdag eruit?

De dag begint om 7.30 uur in de kantine, waar je kort met je collega's bespreekt wat er gisteren is gebeurd en wat er vandaag moet gebeuren. Hoewel de planning in theorie is opgesteld, verloopt het in de praktijk vaak anders. Als er ergens een onderdeel kapotgaat, heeft dat namelijk een grote impact, omdat trekkers professioneel en bedrijfsmatig worden gebruikt.

Vooral door de voortdurende robotisering en de nieuwste technologieën die steeds vaker aan tractoren worden toegevoegd, is het belangrijk om op de hoogte te zijn en te blijven van technologische ontwikkelingen.

Hoewel elke klant zijn of haar probleem natuurlijk belangrijk vindt, weet jij wat echt prioriteit heeft. Daarom is het essentieel dat je goed kunt prioriteren.

Kun je jezelf al voorstellen in de werkplaats, werkend aan oplossingen die werken? Dat is geweldig, want hieronder wordt het nog interessanter voor je.

Wat komt er nog meer in je functie naar voren?

Als Werkplaatsmonteur Agri krijg je volop afwisseling in je werk. Je hebt veel contact met de werkplaatschef. Jij deelt jouw kennis graag met andere monteurs maar ook met de leerling monteurs. Daarbij ben je altijd oplossingsgericht. Het verhelpen van ingewikkelde storingen geeft jou voldoening in je werk. 

Waar streef je naar?

Als Werkplaatsmonteur bij Van der Sluis Agri streef je naar kwaliteit, klanttevredenheid en professionaliteit. Jouw hulp wordt vaak ingeroepen op het moment dat het hard nodig is. Jouw goede service en goede communicatie zijn daarbij belangrijk. Dankzij jou worden taken snel, nauwkeurig maar ook in de juiste volgorde van prioriteit uitgevoerd zodat landbouwers hun machines en apparatuur zo snel mogelijk weer kunnen gebruiken. 

Wat wij van jou vragen:

  • Een afgeronde opleiding mbo-niveau 3 of mbo-niveau 4. 
  • Goede communicatieve vaardigheden, je hebt regelmatig klantcontact.
  • Kennis van en affiniteit met landbouwmechanisatie en veehouderijtechnieken. 

Beschik jij over deze competenties?

  • Technische vaardigheden. Jij bent in staat om landbouwmachines en –apparatuur te begrijpen, onderhouden en repareren.  
  • Probleemoplossend vermogen. Als er iets stukgaat, wil jij weten hoe het zit zodat je met een goede oplossing kunt komen. 
  • Klantgerichtheid in combinatie met een klein stukje stressbestendigheid. Jij helpt de ander graag verder, zodat iemand snel weer aan het werk kan. 

Wat krijg je van ons?

  • Een leuke, uitdagende baan voor 40 uur per week. 
  • Een goed salaris tussen de €2.500 en €3.200 bruto, afgestemd op jouw kennis en ervaring.
  • Meer dan genoeg mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Wij investeren graag in jouw vooruitgang.
  • Een reiskostenvergoeding van netto € 0,23 per kilometer.
  • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en 13 ATV-dagen per jaar.
  • Alles wat je nodig hebt voor een prettige werkdag. 
  • Je profiteert van een uitstekende pensioenregeling bij ASR, met ouderdoms- en nabestaandenpensioen, individueel advies en de optie voor een ANW-pensioenverzekering 
  • En last but not least: fijne collega's en ruimte voor eigen initiatief.

Waarom wil je dit niet mislopen? Omdat:

  • Je jouw passie voor techniek en landbouw perfect kwijt kunt.
  • Je deel uitmaakt van een informeel team in een groeiend bedrijf met korte lijntjes.
  • Je de ruimte hebt om je ervaring in te zetten en tegelijkertijd professioneel te blijven groeien.

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Wacht dan niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat.

Solliciteren is erg eenvoudig: in drie kleine stappen is het al gebeurd!

  1. Klik op ‘reageer direct’.
  2. Vul je gegevens in.
  3. Klik op verzenden.

Pim Fijnvandraat (Recruiter Van der Sluis) op telefoonnummer: 06- 21 30 79 66 of via e-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in