+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.
Laad meer vacatures

(aankomend) Monteur Technische Dienst Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werk en Vakmanschap

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

monteur technische dienst in opleiding

Wat ga je doen?

Je leert om storingen te analysen en verhelpen aan de proces installaties, grote roer- en buffelketels, afvulinstallaties en verpakkingslijnen. Daarnaast pleeg je preventief onderhoud aan deze installaties maar ook de gebouwen en voorzieningen, zo voorkom je storingen. Je voert de wettelijke inspecties uit en maakt hiervan een inspectierapport. Ook denk je na over verbetervoorstellen en doe je hier voorstellen voor. Je bent ook actief in diverse projectteams. Als leerling monteur werk je mee in het team en al werkend ga je heel veel leren en een mooie ontwikkeling doormaken. Jouw opleiding ga je volgen via het ROC. Je gaat dan 1 dag per week naar het ROC voor theorie onderwijs.



Gevraagd

Functie-eisen

Een VMBO diploma en de ambitie om een MBO diploma richting mechatronica, elektrotechniek of WTB op MBO niveau 3 of 4 te behalen. - Je hebt voldoende kennis van Engels en Duits om handleidingen te kunnen lezen Interesse in deze BBL leerbaan? Solliciteer dan direct. Eerst graag meer info of heb je nog vragen voor ons? Neem voor meer info contact op door te bellen, appen of mailen. We vertellen je graag meer over deze mooie uitdaging!



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van jouw vooropleiding kun je een opleiding doen op MBO 2 of 3 richting monteur mechatronica, elektrotechniek of WTB. Een goed salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, conform CAO - Een ploegentoeslag van 21% bovenop jouw salaris - Veel ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Bijvoorbeeld door de baan te combineren met een technische MBO opleiding (mechatronica, werktuigbouwkunde en elektrotechniek). Ook krijg je de kans om te werken met de nieuwste technieken. - 8,33% vakantiebijslag - 34 vrije dagen op jaarbasis



Bedrijfsomschrijving



Waar ga je werken?
Als monteur technische dienst in opleiding ga jij je ontwikkelen tot maintenance specialist voor een technische proces installatie in Enschede. Samen met jouw team zorg je ervoor dat de machines blijven lopen, storingen worden opgelost en het onderhoud wordt gedaan. Het resultaat van jouw werk: een veilige, goedlopende en goed onderhouden fabriek. Maar jij kijkt ook verder: samen met jouw collega’s breng je de technische dienst naar een hoger niveau! Kortom een sleutelrol in een mooi productiebedrijf in Enschede. Deze ontwikkeling kun jij doormaken! De technische dienst werkt in een 3-ploegendienst. Wil jij leren en werken in de techniek? Lees dan snel verder!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in