+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.
Laad meer vacatures

Freelancer sociaal domein Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bender Groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Werken als freelancer binnen het sociaal domein via Bender is relatief eenvoudig. Je gaat aan de slag op opdrachten waarin jouw expertise ligt. Het is belangrijk dat je gemeentelijke werkervaring hebt binnen de WmoJeugdwet en/of Participatiewet, in de uitvoering of in overstijgende functies.

Bender heeft een breed, landelijk netwerk van (gemeentelijke) opdrachtgevers. Er werken 900 professionals in vaste dienst bij Bender die op basis van detacheren werken op opdrachten bij onze opdrachtgevers. Aanvullend werken we ook met een flexibele schil van zzp'ers samen of mensen die op projectbasis willen werken, zodat we doorlopend vraag en aanbod samen kunnen brengen.



Gevraagd

Je hebt minimaal 1 jaar relevante gemeentelijke werkervaring als professional binnen sociaal domein. Ervaring in de uitvoering als consulent, of stevige ervaring op management-/kwaliteits-/beleidsniveau, binnen Wmo, Jeugd, Schuldhulpverlening, Participatie of als generalist. Je bent bij voorkeur tussen de 16-36 uur p.w. beschikbaar voor klussen.



Aanbod

Naast het landelijke, warme netwerk bestaande uit een tal aan interessante (gemeentelijke) opdrachtgevers binnen sociaal domein, heeft Bender jou het volgende te bieden:

  • Direct contact met een adviseur en/of accountmanager, die adequaat met je zal schakelen over mogelijk interessante opdrachten
  • Uitdagende opdrachten binnen sociaal domein tussen de 8 en 36 uur p.w. voor een wisselend aantal maanden
  • Aantrekkelijke tarieven en snelle facturering. Bekijk de video: Bender voor zzp'ers
  • Mochten erop dit moment geen passende opdrachten zijn, nemen we je gegevens graag op in onze talentpool zodat we je op een later moment alsnog kunnen benaderen
  • Mogelijkheid tot een vrijblijvende, duurzame samenwerking met Bender


Bedrijfsomschrijving

Bender is een opleider en detacheerder binnen sociaal domein, ruimtelijk domein, zorg en kinderopvang. Wij werken samen met de gemeenten, wijkteams, CJG, jeugdzorg en betrokken hulpverleningsorganisaties. Wij krijgen brede en uitdagende opdrachten binnen en hebben een groot landelijk netwerk opgebouwd van opdrachtgevers. Afhankelijk van jouw wensen, ervaring en kennis matchen wij opdrachten aan jouw profiel. Jij geeft ons sturing waar jij wel of niet voorgesteld wil worden met als doel: een eenmalige óf langdurige samenwerking. 

Wij vinden het belangrijk om te weten wie jij bent, daarom nodigen wij je uit voor een persoonlijke kennismaking. Samen kijken naar we naar opdrachten, maar bespreken we ook je wensen en eisen. Bij passende opdrachten zoeken wij contact met je, maar wij horen ook graag van jou als je opdrachten hebt gezien en hierin met Bender wil samenwerken.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in