+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.

Mobiliteitsexpert | 2e spoor coach Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Co2Work

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 28 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Voor onze opdrachtgever, onderdeel van een groep bedrijven op het gebied van arbeid en gezondheid, zijn wij op zoek naar een getalenteerde loopbaancoach en 2e spoor coach.

Onze opdrachtgever werkt landelijk met circa 55 medewerkers. Vanwege groei zijn zij op zoek naar Mobiliteitsexperts in Oost Nederland. Het werkgebied is de regio Enschede, Emmen, Zwolle. Reisbereidheid is dus wel noodzakelijk waarbij je ook kunt thuiswerken.

Onze opdrachtgever

Is expert in de begeleiding en ontwikkeling van personeel. Dat doen zij met hun werkvermogen, arbeidsmobiliteit en talentmanagement dienstverlening. Zo zorgen zij voor het in kaart brengen en benutten van kwaliteiten en het ontwikkelen van talenten. Hierdoor past het werk bij de medewerker en vergroten we werkgeluk én productiviteit. Dat noemen zij werken vanuit waarde. Zij zijn oplossingsgericht en zetten aan tot actie. Zij geloven dat door te doen en te experimenteren de mooiste inzichten ontstaan. Iets nieuws doen is vaak spannend. Daarvoor moet je durven. Begeleiden in het durven doen, is hun specialiteit. Dit doen zij vanuit de wetenschappelijk bewezen effectieve methodiek “oplossingsgericht coachen”.

De werkwaarden die zij hierbij hanteren zijn verbonden aan werkwoorden:

  • Luisteren -> Aandacht
  • Doorgronden -> Deskundigheid
  • Motiveren -> Betrokkenheid
  • Activeren -> Oplossingsgericht

Als Mobiliteitsexpert begeleid je medewerkers naar een passende baan. Het is een uitdagende en zelfstandige functie, zonder vaste werkplek. Zelfstandig en doelgericht werken klinken jou als muziek in de oren.

Als Mobiliteitsexpert ligt jouw focus op het op effectieve wijze begeleiden en coachen van (dreigend) arbeidsongeschikte werknemers naar ander, passend werk. Hierbij kijk je ook naar de preventie kant. Door de inzet van verschillende modules, tools en opdrachten ontstaat inzicht in de weg hier naar passend werk. Kansen en mogelijkheden vormen de basis van elk traject. Met jouw enthousiasme zorg je ervoor dat medewerkers ook (weer) geloven in hun eigen kunnen. Je ondersteunt medewerkers met in beweging komen, koers bepalen, leren solliciteren en het benaderen van de arbeidsmarkt. Hierbij staat de methodiek “oplossingsgericht coachen” centraal. Naast het begeleiden van medewerkers onderhoud je contact met de werkgevers. Je zorgt voor heldere rapportage en goede afstemming gedurende het traject en je bent goed bereikbaar voor overleg en advies.

Als Mobiliteitsexpert:

  • herken jij jezelf in de werkwaarden
  • herken jij jezelf in de eigenschappen: energiek, vitaal, kalm, doelbewust, sociaal vaardig, gestructureerd, gevoelig, tactvol, praktisch en optimistisch
  • heb je ruime ervaring in het coachen van cliënten in een (langdurige en soms complexe) verzuimsituatie en spoor 2 trajecten / outplacement
  • heb je kennis van relevante wet & regelgeving (WvP)
  • handel je pro-actief en weet je jouw cliënten op natuurlijke wijze te stimuleren en activeren
  • ben je klantgericht en begrijp je de (verschillende) belangen
  • werk je doelgericht; geen ellelange trajecten maar doelbewust naar het beoogde resultaat

Jouw persoonlijke eigenschappen en competenties zijn voor onze opdrachtgever erg belangrijk. Hierover lezen wij graag meer in jouw motivatie en/of cv.

Denk jij dat je de juiste persoon bent voor deze rol? Let op; het betreft een loondienstpositie voor minimaal 28 uur.

Solliciteer dan direct of neem dan contact met mij op, Coco Appels 06-24429099

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in