+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.
Laad meer vacatures

Project Manager Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Search X Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.000 p/m

Vacatureomschrijving

Stel je eens voor dat er een full service agency is die ervoor zorgt dat je nog meer kan halen uit het standaard software pakket wat je net hebt geïmplementeerd van een grote speler uit de markt. Omdat dat toch niet helemaal doet wat er nodig is. Van maatwerk, dataverwerking, digital marketing tot aan design. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om het volle potentieel eruit te halen. Klinkt dat interessant? Lees dan snel verder!

Dat is een interessant concept, vertel verder..

Deze full service agency bediend klanten door heel Nederland. Doorlopend wel te verstaan, want als er een project klaar is staat het volgende project al weer klaar. Klanten zijn dus eigenlijk partners en zo kijken ze er ook graag naar!

De projecten zijn zeer divers. Van het ontwikkelen van een nieuw CRM systeem, tot aan de integratie met verschillende advertising platformen met de interne systemen van een klant. Ook niet te vergeten de ontwikkeling van data producten zodat klanten altijd real time weten wat er gebeurd. Designs nodig dat is ook geen probleem. Naast campagnes om nog meer traffic te generen uiteraard.

Langdurige relaties opbouwen door te zoeken naar de trend achter de hype. Systematisch en strategisch op zoek naar het beste resultaat, gecombineerd met de juiste uitvoering: dat maakt hun zo succesvol.

Interessant, wat wordt mij rol?

Als Project Manager ben jij de bruggenbouwer tussen visie en realiteit, de stuwende kracht achter de projecten. Samen met een team van de beste experts werk je aan de verschillende projecten. De aanpak hier is data-gedreven, en jouw rol is cruciaal in het bereiken van doelen, klanttevredenheid, en duurzame partnerships. Jouw toolbox bestaat uit realistische planning, sterke communicatie en nauwe samenwerking. Samen maak je de digitale wereld toegankelijk voor de klanten, en jij zorgt ervoor dat ze altijd weten waar ze aan toe zijn en dat uit alles het volle potentieel wordt gehaald. Klaar om van elk project een blijvend succesverhaal te maken?

Zeker! Maar wat moet ik hiervoor in huis hebben?

Je hebt al eerder ervaring opgedaan in een Project Manager rol of vergelijkbaar. Bij voorkeur in een agency of bureau omgeving. Alle kennis die je hebt op het gebied van IT, Data, Marketing en/of design is mooi meegenomen. Maar deze organisatie staat op het standpunt dat ze je alles kunnen leren. Daar moet je uiteraard wel voor openstaan! En je spreekt en schrijft natuurlijk perfect Nederlands.

Perfect! Maar ik doe het niet voor niks

Geen zorgen, dat snappen wij maar al te goed. Daarom kun je rekenen op een maandsalaris tussen de €3.000,- en €5.000,-, afhankelijk van jouw ervaring. Ook mag je meerdere dagen per week lekker vanuit huis aan de slag en worden je reiskosten uiteraard vergoed. Naast het uitstekende pensioen. Klaar om je Projectmanager skills te showen? Solliciteer nu, we nemen snel contact met je op.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in