+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.

Docent NaSk Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.302 - € 5.862 p/m

Vacatureomschrijving

Over de functie

Jij gaat NaSk lessen verzorgen voor diverse leerjaren op verschillende scholen, en je maakt gebruik van diverse onderwijsmethodes. Je hebt een belangrijke rol in de ontwikkeling van leerlingen op verschillende niveaus, ongeacht of je al jaren voor de klas staat of net je opleiding hebt afgerond. Het enige wat telt, is dat je enthousiast en pedagogisch sterk bent. Als docent NaSk ben je verantwoordelijk voor het geven van lessen en het inzetten van interessante leermethodieken. Je begeleidt leerlingen in zowel theorie als praktijk en kunt de chemie creëren om bij leerlingen al deze stof op een juiste manier over te brengen op leerlingen. Binnen Maandag® bieden we inspirerende werkomgevingen. Of je nu een voorkeur hebt voor het vmbo, havo, vwo, gymnasium, montessori of klassiek onderwijs, alles is mogelijk. Je kunt projecten uitvoeren op verschillende scholen om diverse ervaringen op te doen, terwijl je geniet van stabiliteit. Wij zoeken samen met jou naar de plek waar jij het beste tot je recht komt en waarbij je zowel de flexibiliteit hebt om op verschillende scholen te werken als de stabiliteit van een dienstverband. Het enige wat we van je vragen is een lesbevoegdheid, affiniteit met verschillende doelgroepen en een gezonde dosis enthousiasme. De rest nemen wij voor onze rekening. Heb je meer informatie nodig? Bel of app gerust naar 06 13 98 92 28 of stuur een e-mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Interesse? Solliciteer dan direct!


Functie eisen

Als docent NaSk ben jij enthousiast om te starten en ben je in het bezit van het volgende:

  • Je hebt een tweede- of eerstegraads lesbevoegdheid
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als docent, waarbij stage ervaring ook mee telt
  • Je bent pedagogisch sterk onderlegd
  • Je bent voor minimaal 2 dagen per week beschikbaar
Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met het werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij jouw capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin jij jouw talent kunt benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan breng je elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Heb je zin om dingen aan te pakken. En krijg je dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag. Kies je voor Maandag®, dan kies je voor warm en persoonlijk contact.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent NaSk die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in