+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.
Laad meer vacatures

Opleiding Chauffeur C Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 33 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Chauffeur C in opleiding bij onze grote drankenhandel. Je bent een teamspeler die goed communiceert en zelfstandig kan werken om een veilige en efficiënte werkomgeving te garanderen. Je levert met een lach en bereidheid om te leren voor je rijbewijs C buiten werktijd. Heldere communicatie in het Nederlands is hierbij essentieel. Jouw werkdag begint met het plannen van je route. Daarna spring je achter het stuur en levert je goederen op tijd en in perfecte staat af. Bij elke levering waarborg je de klanttevredenheid en veiligheid. Klinkt dit als jouw volgende uitdaging? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog op deze dynamische functie. Wij ontvangen graag je sollicitatie! Jouw carrière start eerst als bijrijder, waarbij jouw taken zullen bestaan uit; - Laden en Lossen van Vrachtwagens; - Uitgebreide Leveringen; We gaan verder dan de standaard leveringen bij de deur. Jij speelt een cruciale rol in het creëren van een uitzonderlijke klantervaring door leveringen tot aan de bar of zelfs in de kelder te brengen. Hiermee tonen we ons toewijding aan service van topkwaliteit. - Emballage; Het is niet alleen brengen, maar ook terugnemen. Je bent betrokken bij het efficiënt verzamelen van lege emballage, wat bijdraagt aan het milieu en de duurzaamheid van onze operaties. Hierbij komt jouw verantwoordelijkheidsgevoel en organisatietalent goed van pas. - Opleidingstraject met Bakwagen; In ons opleidingstraject wordt er mogelijk van je verwacht dat je op een bakwagen gaat rijden. Dit biedt jou de kans om vertrouwd te raken met de routes en alle ins en outs van het vak te leren. We investeren in jouw groei en ontwikkeling, zodat je vol vertrouwen deel kunt uitmaken van ons team en onze service naar een hoger niveau kunt tillen. Heb je een seizoen lang als bijrijder gewerkt en inmiddels je rijbewijs C behaald? Gefeliciteerd! Je kent nu alle ins en outs van ons bedrijf. Het is tijd voor een nieuwe fase, waarin de rollen worden omgedraaid. Jij gaat zelfstandig de weg op, maar je staat er niet alleen voor. We bieden jou de kans om te groeien met een ervaren bijrijder aan jouw zijde. We willen benadrukken dat dit geen snelle overstap is; integendeel. Bij onze opdrachtgever vinden we het belangrijk om voldoende tijd in jou te investeren, zodat je met vertrouwen zelfstandig de weg op kunt gaan. Uit ervaring weten we dat het inwerktraject minimaal een jaar duurt, maar geloof ons, het resultaat is het wachten waard. We kijken ernaar uit om samen met jou deze reis van groei en zelfstandigheid te maken!

Wij bieden:

Word jij onze nieuwe Chauffeur C in opleiding bij onze grote drankenhandel in de Achterhoek? Wij waarderen jouw leeftijd en ervaring en beloven een aantrekkelijk salaris waar je elke week van kunt genieten. Jij neemt een afwisselende baan met verantwoordelijkheden op, waarbij je langs de leukste horecagelegenheden komt. Wij bieden je de unieke kans binnen ons leer/werk traject, waarbij je zelfs je rijbewijs C kunt behalen. We beloven je reiskosten te vergoeden en bieden begeleiding van hoge kwaliteit om jou te helpen het beste uit jezelf te halen. Je komt terecht in een omgeving waarin positieve en informele sfeer heerst, en waar jij je thuis zal voelen. Solliciteer direct en zet de eerste stap in jouw succesvolle carrière! Jouw bruto maandsalaris is nog nader te bepalen, maar we garanderen dat het aantrekkelijk zal zijn. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Wij vragen:

Wij zoeken een enthousiaste Chauffeur C in opleiding voor 33-40 uur per week. Jij bent de ideale kandidaat als je voldoet aan de volgende punten: • Je beschikt over een geldig rijbewijs B en bent bereid om je rijbewijs C te behalen. • Je hebt een vriendelijke en klantgerichte houding. • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. • Je bent fysiek in staat om goederen te laden en te lossen. • Je kan goed zelfstandig werken en problemen oplossen. Heb jij deze eigenschappen? Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken! Solliciteer nu en word onderdeel van ons geweldige team.

Waar ga je werken:

Als onderdeel van ons enthousiaste team draag je bij aan het leveren van de beste dranken aan onze klanten. Ons team is gedreven, hecht en we werken hard in een gezellige, ontspannen sfeer. Jij kan dit team komen versterken! Ontdek zelf waarom werken bij deze grote drankenhandel zoveel meer is dan alleen een baan. Stap in onze wereld, proost op je nieuwe carrière!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in