+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.
Laad meer vacatures

Monteur technische dienst Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 37 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als technische dienst monteur bij ons bedrijf in Enschede ben jij de specialist die onze technische installaties in topconditie houdt. Voel jij je thuis in een dynamische omgeving waar jouw vaardigheden in storingen oplossen, preventief onderhoud en projectcoördinatie van belang zijn voor de algehele bedrijfsvoering? Werk jij graag samen met gemotiveerde collega's en deins je niet terug voor zaken als elektrotechnische en mechanische werkzaamheden? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Een werkdag bij ons betekent dat je verantwoordelijk bent voor het soepel laten draaien van onze technische installaties. Geen dag zal hetzelfde zijn. Van het oplossen van acute storingen tot het optimaliseren van onderhoud. Beschik je over een MBO niveau 4 opleiding in Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde en heb je minstens 5 jaar relevante werkervaring? Dan wachten er interessante uitdagingen op jou. Maar we zijn ook benieuwd naar de 'soft skills' die je meebrengt. Ben je oplossingsgericht, kun je goed samenwerken en streef je altijd naar een veilige werkomgeving? Wacht niet langer en grijp deze kans om je technische kennis en kunde verder te ontwikkelen binnen onze solide organisatie. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Wij bieden:

Bij ons kom je in een informele organisatie met directe communicatielijnen. Jouw stem wordt gewaardeerd en we moedigen initiatief aan om verbeteringen door te voeren. Onze 'can do'-mentaliteit stelt ons in staat om zelfs het onmogelijke te bereiken. Bovendien houden we van een goede dosis plezier en grijpen we elke gelegenheid aan om feest te vieren. Naast een competitief salaris dat wordt afgestemd op jouw kennis en ervaring, bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden, vergoeding van reiskosten, mogelijkheden voor een vast dienstverband en volop kansen voor professionele ontwikkeling.

Wij vragen:

Wij zoeken een Technische Dienst Monteur voor 37,5 uur per week. Voor deze functie is het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken, maar ook in teamverband je mannetje staat. Je bent communicatief sterk, leergierig en kan prima omgaan met werkdruk. Jouw kwalificaties: Je hebt minimaal een MBO 3 diploma in een technische richting. Je hebt ervaring met industriële automatisering. Je spreekt goed Nederlands en Engels. Je werkt secuur en bent verantwoordelijk. Je bent bereid om in ploegendienst te werken. Herken jij jezelf in deze beschrijving? Dan pas je perfect in ons team!

Waar ga je werken:

Word jij onze nieuwe technische dienst monteur bij ons bedrijf in Enschede? Jij past perfect in ons vriendelijke, hardwerkende team dat streeft naar innovatieve, duurzame oplossingen. Met jouw inzet draag je bij aan onze missie om topkwaliteit te leveren en de wereld een stukje beter te maken. Bij dit bedrijf geniet je van de warme werksfeer en versterk je een geweldig team.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in