+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.
Laad meer vacatures

Calculator Werkvoorbereider Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Green Personeelsdiensten

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Green Personeelsdiensten

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.044 - € 3.600 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Over de functie

Je staat midden in een diverse mix van projecten, van de conceptfase tot de uiteindelijke uitvoering. Of het nu gaat om regulier onderhoud van de openbare ruimte of grootschalige herinrichtingsprojecten, je krijgt de mogelijkheid om je creativiteit en kennis toe te passen voor een beter leefbaardere stad.

Volledige onderhouds- en projectmanagementdiensten. Als Calculator/Werkvoorbereider vervul je een essentiële rol in het nauwkeurig calculeren en voorbereiden van diverse opdrachten. Samen met je team streef je naar professionele projectramingen en zorg je ervoor dat onze uitvoerders naadloos aan de slag kunnen. Je betrokkenheid omvat zowel cultuurtechnische als civieltechnische uitdagingen, waarbij je de kans krijgt om actief bij te dragen aan de evolutie van onze werkmethoden

Bijdragen aan een duurzame en inclusieve gemeente: wij zijn ook een erkend leer- en werkbedrijf dat een essentiële rol speelt in de arbeidsmarktstrategie van de gemeente. Samen met ons team van toegewijde professionals streven we ernaar om niet alleen de openbare ruimte te onderhouden en te verbeteren, maar ook om kansen te bieden aan individuen uit diverse arbeidsmarktdoelgroepen. Onze focus ligt niet alleen op het leveren van hoogwaardig werk, maar ook op het creëren van een inclusieve en duurzame omgeving die ten goede komt aan alle inwoners.


Over het bedrijf

Naast het verzorgen van het groen binnen de gemeente, zorgen wij er ook voor dat de openbare ruimte schoon, heel en veilig blijft. Denk hierbij aan het onderhoud van speeltoestellen, wegmeubilair, rioolgemalen en waterelementen. Daarnaast dragen we zorg voor het beheer en onderhoud van de gemeentelijke begraafplaatsen. Met trots vervullen wij onze rol als leer-werkbedrijf en streven wij ernaar om de leefomgeving voor zowel inwoners als bezoekers van onze stad en omgeving te verbeteren en te verrijken.



Gevraagd

Functie eisen
  • Je beschikt over een HBO-werk- en denkniveau, bij voorkeur op het gebied van civiele techniek of cultuurtechniek, verkregen door middel van een afgeronde MBO+- of HBO-opleiding of relevante werkervaring.
  • Jij bent een kei in het gebruik van calculatiesoftware en Office-pakketten;
  • Jouw aanpak is altijd klantgericht en door jouw pro-actieve aanpak weet jij de klanten te verrassen.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent gestructureerd en nauwkeurig maar kunt ook jouw gezonde verstand gebruiken en een flexibele en creatieve oplossing bedenken bedenken voor situaties die niet alle dagen voorkomen.
  • Je voelt je het prettigst als je door gezamenlijke inspanning tot een mooi resultaat komt


Aanbod

Wat wij bieden

Als Calculator/Werkvoorbereider ben je een essentieel lid van ons dynamische team dat zich toelegt op het algeheel onderhoud en de herinrichting van de openbare ruimte. Je werkt zij aan zij met collega's van diverse uitvoeringsteams, waarbij samenwerking centraal staat. 

* Een boeiende en uitdagende positie binnen een sociaal en dynamisch bedrijf.
* Mogelijkheden voor zowel persoonlijke als professionele groei, met ondersteuning van ons uitgebreide opleidingsprogramma.
* Een competitief salaris dat aansluit bij de verantwoordelijkheden van de functie.
* Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een solide pensioenregeling.
* Een inspirerende werkomgeving waarin jouw ideeën en initiatieven worden aangemoedigd en gewaardeerd.
* Bij ons vind je niet alleen werk; je wordt een volledig onderdeel van een bruisend en groeiend bedrijf waar jouw rol van essentieel belang is. Hier krijg je de kans om jezelf te ontplooien binnen een warme en professionele omgeving, terwijl je tegelijkertijd een cruciale bijdrage levert aan de voortdurende groei van onze organisatie.

We bieden niet alleen een aantrekkelijk salaris dat past bij de uitdagingen van de functie, maar ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze vacature valt onder de CAO voor het Hoveniersbedrijf in Nederland, wat garant staat voor een eerlijke en transparante werkomgeving waarin ieders bijdrage wordt gewaardeerd.

Dit betreft een wervings opdracht, dus je komt meteen in dienst van onze opdrachtgever. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in