+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Bestuurssecretaresse Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Vlotte Tantes

Gevraagd

  • 28 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.324 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Vlotte Tantes heeft een prachtige rol voor een bestuurssecretaresse in Enschede 28/32 uur.

Bij onze opdrachtgever, Medisch Spectrum Twente,  krijg je de kans om jouw talenten volledig te benutten en de bestuurder(s) op de juiste manier te ondersteunen.

Binnen ziekenhuis Medisch Spectrum Twente (MST) werken ruim 3600 medewerkers en zo’n 250 medisch specialisten aan hun missie: het bevorderen van gezondheid in de regio Twente. Hier kun jij aan bijdragen!

Wat ga je zoal doen?

In deze rol ondersteun je één van de leden van het Raad van Bestuur. Zij is portefeuillehouder van zorginnovatie, onderwijs en wetenschap binnen MST. Jij zorgt ervoor dat de leden van de Raad van Bestuur en de  Secretaris Raad van Bestuur alles kunnen doen wat ze moeten doen, jij regelt de rest! Je  bent een kei in het plannen en organiseren van afspraken, vergaderingen en evenementen.

Je denkt en werkt graag vooruit en zorgt voor een juiste en tijdige afhandeling van acties en afspraken in de agenda van de leden. Jij weet daarbij te prioriteren. Je notuleert, werkt uit en zorgt ervoor dat (digitale) vergaderstukken verwerkt en klaar staan. Je ontvangt bezoekers, beantwoordt het telefoon- en mailverkeer en ondersteunt bij de werkzaamheden rondom diverse commissies, verenigingen, stichtingen en projecten.

Verder organiseer je allerlei soorten bijeenkomsten, reserveer je catering en de benodigde facilitaire voorzieningen en alles wat hier verder bij komt kijken.

Wij vragen?

Naast je Hbo-diploma en relevante ervaring als secretaresse in een grote organisatie, moet je ook je weg weten te vinden in MS Office, Teams en Sharepoint. Heb je werkervaring binnen een bestuurlijke omgeving dan is dat een pre. Flexibiliteit is ook belangrijk, want hoewel we niet verwachten dat je 24/7 beschikbaar bent, kan het voorkomen dat er 's avonds wat op de planning staat waarbij jouw hulp nodig is. Je kunt goed met vertrouwelijke informatie omgaan en je hebt gevoel voor (politieke) verhoudingen en weet het belang van de bestuurder(s) uit te dragen. We zoeken een bestuurssecretaresse die voldoende ervaring en zelfvertrouwen heeft om invulling te geven aan haar/zijn functie.

We bieden: 

Bij MST krijg je niet alleen een mooi salaris (volgens cao-ziekenhuizen FWG 50 maximaal € 4.324,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek) maar ook allerlei extra's zoals vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering, interessante opleidingsmogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk levensfase budget en sportfaciliteiten.  Je krijgt een eigen plekje in het team van bestuursondersteuning, waar je samenwerkt met andere  bestuurssecretaresses. Bij voorkeur werk je 3 dagen op locatie en 1 dag vanuit huis. We zoeken een collega voor onbepaalde tijd, je start met een jaarcontract.

Dus, voel je je klaar om deze uitdaging aan te gaan en bij te dragen aan de missie van MST  om de gezondheid in de regio Twente te bevorderen? Solliciteer dan nu en laten we samen aan de slag gaan!

Voor vragen Neem voor meer info contact op met via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. I 06-28906164.

Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in