+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.
Laad meer vacatures

Montage Apollo Vredestein Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,26 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Kom werken in ons team dat zorgt voor de perfecte combinatie van banden en velgen! In een gezellig, jong team leer je alles over het plaatsen van landbouwbanden op velgen. Je werkt altijd samen met een collega en krijgt goede begeleiding. Er zijn kansen om door te groeien. Plus, je krijgt elk jaar korting op je eigen nieuwe set banden. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

De afdeling montage is op zoek naar versterking! Dit jong en gedreven team is verantwoordelijk voor het plaatsen van de landbouwbanden op de bijbehorende velgen. Secuurheid is erg belangrijk. Jij werkt altijd samen met een collega bij één van de machines. Er wordt veel tijd besteed aan het goed inwerken zodat jij met volledig zelfvertrouwen jouw werk kunt doen! Er is altijd ruimte voor vragen en ook doorgroeimogelijkheden zijn er genoeg!

Wij bieden:

Waarom kies jij voor deze top baan? - Werken in een leuk klein team - Tijdens het werken wordt jij ingewerkt op verschillende machines - Het salaris is maar liefst €15,26 bruto per uur! - Standaard reiskostenvergoeding, ongeacht de afstand - Elk jaar weer korting op je eigen nieuwe set banden

Wij vragen:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die goed in een team kan werken en een goed verantwoordelijkheidsgevoel heeft. De banden die jij in je handen hebt zijn erg kostbaar net als de mooie velgen die erbij horen. Hiervoor is secuurheid erg belangrijk! De functie-eisen op een rij: - Technisch inzicht - Verantwoordelijkheidsgevoel - Betrouwbaarheid - Secuur kunnen werken - Fulltime beschikbaar - Kunnen werken in teamverband

Waar ga je werken:

De banden die Apollo Vredestein maakt vind je onder meer terug onder de meest bijzondere en snelleauto`s ter wereld. Met ons team op de afdeling montage zorgen wij ervoor dat deze geweldige banden ook nog een top velgen krijgen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in