+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Intercedent Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Beleef een typische werkdag als Intercedent, waar geen dag hetzelfde is! Van het opstarten met een kop koffie tot het invullen van vacatures en externe afspraken, jouw dag zit vol dynamiek. Geniet van een arbeidsovereenkomst voor een half jaar met de kans op verlenging, en duik direct in het Intercedenten Opleidingsprogramma voor continue ontwikkeling. Alles onder werktijd, want wij geloven in een goede werk-privebalans. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Hoe het werken als Intercedent echt is? Beleef een werkdag van een Intercedent! "08:25 Maandagochtend, we mogen weer! Eerst een heerlijk bakje koffie en het weekend bespreken tijdens het opstarten en dan snel checken of afgelopen weekend dé top kandidaat op je vacature heeft gereageerd! 09:00 Het hele team is binnen, kort een overleg om de week goed te starten! Veel vacatures en reacties hierop dus gauw aan de slag. 09.40 Je hebt je commerciële planning voor de week al gemaakt, vanmiddag op rondleiding bij een nieuwe klant zodat je nog beter de kandidaten kunt selecteren en begeleiden. Op de maandag ook nog tijd vrijmaken om de eerste stappen te zetten voor de verloning, want onze flexkrachten moeten betaald krijgen! De ochtend vliegt voorbij met het invullen van openstaande vacatures. 12.30 Lekker samen lunchen en daarna eventueel naar buiten! 13.30 Het middagprogramma is weer van start gegaan. Door de diversiteit van je functie kun je allerlei werkzaamheden verwachten; spoedaanvraag bij je klant, intakegesprekken met potentiele toppers voor de vacatures of een afspraak bij jouw prospect! Vandaag dus externe afspraken. Je bereid je goed voor en doet een succesvol bezoek! 16.00 Onder het genot van een bakje koffie maak je jouw acties naar aanleiding van het bezoek aan en kijkt wat je die dag nog wilt oppakken, commercieel en administratief heb je diverse taken en ben je eindverantwoordelijk voor een goede klantgerichte uitvoering. 17:30 Werkzaamheden voor vandaag af? Bureau netjes? Met een voldaan gevoel naar huis en op naar morgen!

Wij bieden:

Je start met een arbeidsovereenkomst voor een half jaar. En doe je het goed, dan willen wij jou altijd behouden! Je begint direct met het Intercedenten Opleidingsprogramma van de Timing Talent Academie. Een combi van e-learning, training, intervisie en vooral veel leren in de praktijk. Alles onder werktijd, want wij staan voor een goede werk-privébalans. Lekker werken, lekker leven! Passen onze cultuurwaarden bij jou? Stuur dan snel jouw bijgewerkte cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij vragen:

Nieuwsgierig, zelfstartend, eager, maar ook spontaan en energiek. Je straalt zelfvertrouwen uit en beschikt over overtuigingskracht. Je gaat graag ook commercieel aan de slag en kunt goed prioriteiten stellen in je werk. Je staat voor commerciële dienstverlening en hebt een klantgerichte instelling. Je wilt het verschil maken voor je klant en de kandidaat en streeft naar perfectie. En dan de harde eisen: • HBO werk -en denkniveau. • Woonachtig in de regio, zodat je de markt goed kent en misschien wel op de fiets naar het werk kunt! • Fulltime beschikbaar, want jouw 40 uur per week zijn snel gevuld. • Rijbewijs B, zodat je direct in de vestigingsauto kunt stappen richting klant. • Ervaring met plannen en/of commercie is een pré.

Waar ga je werken:

Werkplezier, persoonlijke groei en vooral doen! Zoek jij een werkgever waar je een belangrijke bijdrage levert aan de economie? Waar je jouw commerciële talent en creatieve ideeën kwijt kunt? En een organisatie die ook nog eens investeert in jouw groei en ontwikkeling? Kom dan werken bij Timing! Neem een kijkje op onze website .
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in