+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.

Adviseur Particulieren - Verzekeringen Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fellow Recruitment

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13e maand

Vacature in het kort

Bij ons zoeken we een Adviseur Particuliere Verzekeringen voor de afdeling Klant Support. Je wordt de stem van het bedrijf en helpt klanten met al hun vragen over verzekeringen. Je werkt in een team en samen zorgen jullie voor tevreden klanten en laten jullie het bedrijf groeien. Je praat met klanten via de telefoon en e-mail. Ook kijk je hoe dingen beter kunnen en help je met nieuwe ideeën. Je bent belangrijk voor het succes van het team en de organisatie. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor de afdeling Klant Support bij een opdrachtgever in Enschede, is Fellow Recruitment op zoek naar een Adviseur Particuliere Verzekeringen, dus heb je ervaring met verzekeringen en/of klantcontact, dan kan dit jouw volgende mooie nieuwe baan zijn!

De organisatie en de afdeling
Onze opdrachtgever is onderdeel van een prominente landelijke partij en treedt op als coöperatie. Het werkgebied is het oosten van het land(Twente en Gelderland), waar zij met 11 service- en advieskantoren actief zijn. Je werkt in een team van ongeveer 35 collega’s en wordt aangestuurd door een enthousiaste teamleider. Bij Klant Support staat het teamresultaat voorop, waarbij de teamleider in de dagelijkse aansturing rekening houdt met jouw specifieke talent binnen het team.

Wat ga je doen als Adviseur Klant Support Particuliere Verzekeringen?
Binnen de afdeling Klant Support speel jij een belangrijke rol in het succes van deze organisatie. Jij bent, samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de commerciële groei en het overtreffen van de verwachtingen van de klant door middel van jouw uitstekende service.
Als Adviseur op het gebied van Particuliere Verzekeringen op de afdeling Klant Support ben jij het eerste aanspreekpunt van de klanten via de telefoon op het gebied van particuliere verzekeringen. Jij bent een visitekaartje en je vindt het een uitdaging om (potentiële) relaties te voorzien van een antwoord op alle vragen. Hierin vraag je door, je luistert goed en achterhaalt commerciële kansen. Jouw doel is om de klant te voorzien van uitstekend advies en vanuit dit advies ga jij voor totaalrelaties.
Jij hebt contact met klanten en prospects via e-mail en telefoon, zowel ingaand als uitgaand. Ook behandel je taken vanuit het CRM-systeem. Je probeert de klantvraag zelf af te handelen en waar nodig speel je de vraag door naar jouw collega.
Vanuit het vele klantcontact zie je vaak als eerste waar zaken beter kunnen. Het wordt zeer gewaardeerd wanneer je je proactief opstelt en mee wilt denken en werken aan nieuwe ontwikkelingen. Ook verzorg je leads voor collega’s die actief zijn binnen de andere disciplines binnen de organisatie.


Gevraagd

Wie ben jij?
Je hebt mbo werk- en denkniveau en bent in het bezit van Wft Basis en Wft Schade Particulier en zakelijk. Heb je Wft Particulier en Zakelijk nog niet in jouw bezit, dan ben je bereid deze op korte termijn te behalen. Starters met een opleiding gericht op het bank- en verzekeringswezen worden ook uitgenodigd om te solliciteren. Ook ben je flexibel inzetbaar. Verder beschik jij over goede communicatieve en commerciële vaardigheden en heb je affiniteit met de financiële branche. Ook heb je ervaring met advies op het gebied van particuliere verzekeringen.

Aanbod

Wat heeft deze organisatie jou te bieden?
Als je aan de slag gaat bij deze organisatie, wordt er in jou geïnvesteerd. Jij gaat voor de klant, wil je graag ontwikkelen, hebt een flexibele instelling en bruist van het enthousiasme.
Verder krijg je:
  • Korting op je verzekeringen.
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met perspectief voor de toekomst.
  • Een goed salaris, 13e maand en andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opleidingsmogelijkheden, 25 vrije dagen en 13 ATV-dagen, thuiswerken (60% thuis, 40% kantoor), thuiswerkvergoeding etc. etc..
De functie is tussen de 24 en 40 uur.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct en als je vragen hebt neem dan contact op met Wietske Nimberg, Consultant Fellow Recruitment via (06) 229 467 27 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in