+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.
Laad meer vacatures

Operator bij Grolsch Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 16,41 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Altijd al willen werken met het lekkerste bier van Twente? Word operator bij Grolsch en verdien een mooi salaris. Werk je in de avond, nacht of weekend? Dan krijg je extra uitbetaald. Je gaat aan de slag in een unieke omgeving en krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen. Plus, je krijgt korting op souvenirs in de shop. Een leuke baan voor langere tijd. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Altijd gedroomd van een baan tussen de groene knuppels? Tadaaa, hier is ie dan! Ga aan het werk als operator bij Grolsch, en verdien vanaf € 16,41 per uur. Werk jij in de avond, nacht of het weekend? Dan kan krijg jij tot 200% uitbetaald, hatsikidee! Dus snel verder lezen om meer te weten te komen over deze droombaan tussen het lekkerste bier van Twente.

Ben je niet in bezit bezit Vapro en minimaal 2 jaar ervaring als operator? Dan kom je helaas niet in aanmerking voor deze vacature!

Wat bieden wij jou
  • Een heerlijk salaris vanaf € 16,41
  • Meer ervaring? Meer salaris natuurlijk!
  • Een scherpe reiskostenvergoeding!
  • Toeslag van 100% op zon- en feestdagen. CASHEN!
  • Fulltime baan voor langere tijd
  • Unieke werkomgeving tussen liters Grolsch bier!
Wie ben jij

Als operator heb jij je eigen vervoer om naar Grolsch te komen, wel zo makkelijk met de ploegendiensten. Verder:

  • Ben jij fulltime beschikbaar in de 3-ploegen.
  • Heb je minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie en in het bezit van een VAPRO bewijs
  • Beheers jij de Nederlandse taal goed, Engels is helaas niet mogelijk.
Wat ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor het vullen van flessen, kisten, blikken en fusten. En ja, dit is natuurlijk ontzettend belangrijk. Want zonder jou, geen potjes bier. Als operator hou jij je voornamelijk bezig met het bedienen en instellen van minimaal 2 machines en verwerk je de administratie die daarbij komt kijken. Verder zorg je voor het onderhoud van de machines en verhelp je kleine storingen. Daarnaast ben jij als vakman verantwoordelijk voor een kwaliteitscheck. Geen probleem voor jou, want vakmanschap is meesterschap. Als operator werk je in 3 ploegen van: 06:00-14:00, 14:00-22:00 en 22:00-06:00.

Waar ga je werken

Zie jij het ook, dat groene licht? Jij denkt dat dit het noorderlicht is, maar niets is minder waar. Dit is het groene licht van dé bierbrouwerij van Twente, Grolsch! Natuurlijk moet jij ingewerkt worden om de beste operator van Twente te worden. Dit gebeurt dan ook zorgvuldig. Persoonlijke ontwikkeling staat binnen deze mooie brouwerij centraal. En hey, wat dacht je van 10% korting op alle souvenirs in de shop? Werken bij Grolsch betekent samenwerken met elkaar. Want tijd voor elkaar, tijd voor Grolsch!

Sollicitatie

Het enige wat jij nu nog moet doen is solliciteren! Druk direct op de groene knuppel.. ehhhmm.. gele button hieronder en wie weet straal jij volgende week als operator tussen de goudgele rakkers! Heb je toch nog dringende vragen van tevoren? Onze gegevens staan hieronder. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in