+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Senior Verkeerskundige Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.183 - € 6.781 p/m

Vacature in het kort

Bij Maandag(R) geniet je van een unieke kans als Senior Verkeerskundige in de regio Twente, waarbij je de flexibiliteit van detachering combineert met de zekerheid van een vast dienstverband. Je krijgt de mogelijkheid om bij diverse gemeenten uitdagende projecten uit te voeren, waardoor je professionele groei en ontwikkeling centraal staan. Jouw expertise draagt bij aan de verbetering van mobiliteit, verkeersveiligheid en leefbaarheid in de regio. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Overweeg je een rol als Senior Verkeerskundige bij Maandag® Enschede? Laat me je vertellen hoe dat er uitziet!

Bij Maandag® geniet je van een stabiel dienstverband, met een vast inkomen en vaste werkuren. Je bent in dienst bij Maandag® en voert boeiende opdrachten uit als Senior Verkeerskundige bij diverse gemeenten in de regio Twente. Wanneer een opdracht ten einde loopt, hoef je je geen zorgen te maken. Je blijft in dienst bij Maandag® en samen zoeken we naar nieuwe uitdagingen in de regio die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke wensen en ambities. Detacheren staat voor flexibiliteit, dynamiek en vrijheid. Als je aan jarenlang bij één werkgever wilt vastzitten, maar wel de zekerheid van een stabiel inkomen wilt behouden, is een dienstverband bij Maandag® ideaal voor jou. Door te werken bij verschillende gemeenten als Senior Verkeerskundige, biedt detachering via Maandag® de perfecte kans voor jouw professionele groei en ontwikkeling.

Als Senior Verkeerskundige bij speel je een cruciale rol in het ontwerpen, plannen en beheren van verkeersinfrastructuren bij onze opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van complexe verkeersvraagstukken en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Als Senior Verkeerskundige ben je een expert op jouw vakgebied en draag je bij aan de verbetering van mobiliteit, verkeersveiligheid en leefbaarheid in onze regio. Je hebt een passie voor verkeer en bent gedreven om de verkeerskundige uitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan.

·      Beleidsontwikkeling: Je ontwikkelt strategisch beleid op het gebied van verkeersveiligheid, mobiliteit en duurzaamheid, en vertaalt dit naar concrete actieplannen.

·      Projectleiding: Je leidt verkeersprojecten van concept tot oplevering, waarbij je zorgt voor een efficiënte uitvoering en budgetbeheer.

·      Verkeersanalyses: Je voert diepgaande verkeersanalyses uit en gebruikt geavanceerde tools om verkeersstromen te optimaliseren en knelpunten te identificeren.

·      Duurzaamheid en innovatie: Je integreert duurzaamheidsprincipes en innovatieve technologieën in verkeersoplossingen, zoals de implementatie van slimme verkeerssystemen.

·      Stakeholdermanagement: Je onderhoudt nauwe relaties met diverse belanghebbenden, waaronder overheidsinstanties, gemeenten en burgerorganisaties, om samenwerking en draagvlak te creëren.

·      Beleidsadvisering: Je adviseert het management en bestuur op het gebied van verkeersbeleid en strategische besluitvorming.


Functie eisen

·      Je beschikt over een relevant afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur in de richting van verkeerskunde.

·      Minimaal 5 jaar ervaring als Verkeerskundige bij een of meerdere gemeenten.

·      Kennis van wetgeving omtrent verkeerszaken.


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Senior Verkeerskundige die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in