+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.

Calculator Utiliteitsbouw Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij deze opdrachtgever ontwerpen en bouwen we verschillende soorten panden, van kantoren tot kinderdagverblijven. Onze klanten zijn vooral kleine en middelgrote bedrijven. Wat ons uniek maakt, is dat we bijna alle projecten zelf ontwerpen. Als Calculator werk je vanaf het begin mee aan projecten en bedenk je samen met het team de beste oplossingen. Dit maakt je werk heel afwisselend. Onze klanten waarderen het dat we echt naar ze luisteren en met ze meedenken. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Bij deze mooie opdrachtgever, ontwerpen en bouwen we voor zakelijke klanten. Kantoren, appartementengebouwen, bedrijfspanden en horecagelegenheden. Maar ook kinderdagverblijven, kerken, bedrijfsverzamelgebouwen en industriële panden. Onze klanten zijn voornamelijk MKB-ers en negen van de tien projecten hebben we zelf ontworpen. We hebben een eigen ontwerpafdeling, waardoor we vanaf het allereerste begin betrokken zijn bij projecten en maatwerk leveren. Ons doel: een pand met meerwaarde voor de ondernemer.

Als Calculator vervul je ook bij ons de gebruikelijke taken die bij de rol van Calculator horen. Maar toch is je functie bij ons helemaal anders. Openbaar aanbesteden doen we nauwelijks en de meeste projecten nemen we 1-op-1 aan. En omdat we een eigen ontwerpafdeling hebben, ontwerpen we ook bijna alle projecten zelf. Als Calculator word je dus al vanaf de eerste schets bij een project betrokken en denk je mee over de beste oplossing voor onze klanten. Dit maakt de baan veel afwisselender.

Klanten stellen het erg op prijs dat we met ze meedenken. De waardering van onze klanten geeft een voldaan gevoel.



Gevraagd

  • Je hebt een afgeronde bouwkundige opleiding op minimaal MBO 4-niveau afgerond
  • Je hebt een open technische blik op projecten om deze accuraat en slim mogelijk te calculeren
  • Ervaring met IBIS-TRAD is een pré
  • Kennis en ervaring met BIM is een pré
  • Je hebt interesse in nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied
  • Je hebt de nodige affiniteit met automatisering, Excel kent weinig geheimen meer voor jou.
  • Verder heb je een dosis enthousiasme en passie voor je vak!


Aanbod

Een fulltime of parttime werkweek in een uitdagende, prettige werkomgeving waar ruimte is voor vrijheid en eigen invulling. Tevens bieden wij ruimte voor de benodigde opleidingen binnen jouw vakgebied. Tel daarbij op een beloning conform CAO Bouw &ampInfra (UTA) die aansluit bij de uitdaging die er ligt, een premievrij Bpf-bouw pensioen en andere secundaire arbeidsvoorwaarden bij een groeiende onderneming met als uitkomst: jouw ideale baan.



Bedrijfsomschrijving

Deze mooie opdrachtgever is gespecialiseerd in de utiliteitsbouw en hecht veel waarde aan mensen met ambities. Je krijgt hier de kans om te leren om zo jezelf verder te blijven ontwikkelen in je carrière. Daarnaast hechten ze veel waarde aan de balans tussen werk en privé. Ben je spontaan, enthousiast en heb je passie voor het vak? dan nodigen wij je van harte uit om eens een kop koffie met ons te drinken om zo de mogelijkheden te bespreken! Tot snel!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in