+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.
Laad meer vacatures

Weekendhulp Magazijn & Bezorging Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Intratuin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 5 - 15 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij zoeken een vrolijke hulpkracht voor in het weekend. Je gaat helpen in het magazijn en met bezorgen. Dit werk past goed naast school of studie. Je doet veel verschillende taken, zoals helpen met spullen en klanten. Ook rijd je soms met een bus om bestellingen te brengen. Het team is gezellig en je krijgt korting op spullen en eten. Het werk is ook nog eens een goede manier om te bewegen, dus geen sportschool nodig! Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zoeken jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en representatieve hulpkracht die ons magazijn- én bezorgteam in de weekenden komt versterken. Dit is een leuke bijbaan die heel goed met school, studie of andere verplichtingen te combineren is.

 

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige functie zul je een breed scala aan werkzaamheden uitvoeren, variërend van het verwerken van binnenkomende goederen tot het assisteren van klanten in ons afhaalcentrum. Daarnaast zul je regelmatig met de bestelbus van Intratuin op pad zijn (in en rond Enschede) voor het bezorgen van klantbestellingen. Jij bent een belangrijke schakel in het efficiënt uitvoeren van alle taken binnen ons magazijn.

Wie ben jij?

Je beschikt over een goede fysiek, je bent behulpzaam en met een glimlach assisteer je onze klanten en collega’s in de winkel. Je kan goed samenwerken en je bent een stressbestendig persoon die gewend is om op tempo te werken. Je bent minimaal 1 jaar in het bezit van rijbewijs B. Je bent punctueel en je kan overzichtelijk werken. Je hebt ervaring met het besturen van een (elektrische) palletwagen, maar dit is geen must. Je bent bereid de benodigde certificaten t.b.v. gebruik heftruck- of palletwagen te behalen. Je bent minimaal beschikbaar op de vrijdag, zaterdag en/of zondag, op feestdagen en tijdens de vakantieperiodes.

En verder?

Het team van Intratuin Enschede is collegiaal en enthousiast waarin altijd ruimte is voor een praatje, advies of extra handje. Als werknemer krijg je een fijne 20% personeelskorting op bijna alles wat er in de winkel te koop is en dit geldt ook voor de meeste lekkernijen uit ons restaurant de Proeftuin. En je werk in ons magazijn kun je zien als een gratis workout, omdat je veel loopt en tilt; het geld van een sportschool abonnement hou je dus mooi in je zak.

 

Ben jij de opgewekte magazijnmedewerker, met een opgeruimd karakter, waar we naar op zoek zijn? Laat van je horen en solliciteer bij ons. We zien ernaar uit om met je kennis te maken!

 
 
 
Groene groet,
 
Intratuin Enschede
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in