+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.
Laad meer vacatures

Onderhoudsmonteur (Enschede) Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie start je dag door de werkbus te nemen naar de eerste klant. Je krijgt je taken door via een tablet. Na het leren van de job, werk je zelfstandig aan onderhoud en reparaties. Je praat met klanten over wat je doet en zoekt samen naar oplossingen. Je probeert problemen te voorkomen. Soms werk je samen met collega's. Je sluit de dag af door de klant te vertellen wat je gedaan hebt. Je werkt meestal alleen maar praat regelmatig met je leidinggevende en de planner. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Middels een tablet wordt je door de planner op de hoogte gebracht van je werkzaamheden. Je werkdag begint, zodra je de werkbus start en op weg gaat naar de eerste klant. Je zorgt dat je hier uiterlijk om 8.00 uur aanwezig bent. Na een gedegen inwerkperiode voer je zelfstandig onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit. Je houdt de klant op de hoogte van de activiteiten die je verricht. Als er meer (preventief) onderhoud nodig is dan in eerste instantie gedacht, dan bespreek je dit met de klant en legt mogelijke oplossingen voor. Indien gewenst stel je direct een kostenoverzicht op voor de klant, zodat je het probleem meteen kunt verhelpen. Als dit niet mogelijk is dan maak je met de klant vervolgafspraken. Het doel is te allen tijde het voorkomen van defecten of uitval. Voor je vertrek naar de volgende klus informeer je de klant over het werk dat je verricht hebt. Je werkt over het algemeen zelfstandig en hebt regelmatig contact met de teamleider en de planner. Je collega-monteurs tref je bij bedrijfsbijeenkomsten en toolbox meetings. Soms (bij grote opdrachten) werken jullie samen bij een klant. 



Gevraagd

Een monteur is het gezicht van dit bedrijf. Je bent de ambassadeur en het visitekaartje van ons bedrijf. Daarom heb je een vriendelijke, professionele en servicegerichte instelling.

Jij hebt technisch inzicht, twee rechterhanden, bent secuur en gaat voor kwaliteit. Je hebt een MBO opleiding in een technische richting of hebt dit niveau door werkervaring weten te bereiken. Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E) en bij voorkeur van een VCA basis. Je kan tekeningen lezen of bent bereid om dit te leren. Je bent in staat je eigen tijd logisch in te delen en kunt werken onder een eventuele tijdsdwang. Uiteraard hebt je interesse in onze producten.

Je bent bereid eens per vijf weken een storingsdienst te draaien van vrijdag tot en met donderdag. 



Aanbod

  • · Een gevarieerde baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • · Een werkbus, smartphone en tablet.
  • · De mogelijkheid om een opleiding of training te volgen.
  • · Een goed salaris en uitstekende overwerkregeling.
  • · 25 vakantie- en 13 Atv-dagen. (na het eerste jaar 27 verlofdagen)
  • · Prima pensioensregeling.
  • · Cafetariaregeling (keuze uit deelname aan fietsplan, bedrijfsfitness en nog een aantal andere opties)
  • · Generatiepact voor medewerkers van 62+
  • · Leuke activiteiten vanuit de personeelsvereniging


Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf is specialist in vele vormen van toe- en uitgangen voor industriële gebouwen en woningbouw. Met een ruime keuze aan garagedeuren, stalen loopdeuren, vlieringtrappen, bedrijfsdeuren en dockequipment bieden we altijd een op maat gesneden oplossing. Specifieke wensen en eisen van de klant staan altijd centraal tijdens het ontwerp- en productieproces. Onze producten staan voor veiligheid en comfort. Jij komt in een team terecht van ongeveer 60 servicemonteurs en het betreft een mensgericht bedrijf.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in