+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.
Laad meer vacatures

Timmerman Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DIT Personeel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
DIT Personeel

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Als ervaren Timmerman kun je bij ons kiezen aan welke projecten je wilt werken. We begrijpen dat jouw wensen belangrijk zijn, daarom zoeken we altijd werk dichtbij. Jouw vakmanschap is het belangrijkst, de rest regelen wij. Je krijgt het beste gereedschap en materiaal om mee te werken. Ook zorgen we voor je kleding en veiligheidsuitrusting. Bij ons kun je rekenen op een goed salaris en betalingen op tijd, elke week. Plus, we organiseren leuke bijeenkomsten om te ontspannen met collega's. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie
Ben jij een ervaren Timmerman die op zoek is naar boeiende projecten in de bouw, maar wil je ook genieten van de voordelen van werken bij een professioneel detacheringsbureau? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Timmerman krijg je bij ons de vrijheid om zelf mee te beslissen op welk project je wilt werken. Wij begrijpen dat jouw voorkeuren en de locatie ervan belangrijk zijn, daarom streven wij ernaar om altijd werk in de buurt te vinden. Bij ons staat jouw vakmanschap centraal, terwijl wij de rest regelen. Voor vakkrachten van DIT hebben wij het extreem goed geregeld. Jij doet gewoon je werk en wij zorgen voor de rest.

Over jou
  • Ervaring: Jij hebt enkele jaren ervaring Timmerman. Ervaring stelt jou in staat om zelfstandig te werken, problemen op te lossen en kwalitatief hoogwaardig werk af te leveren.
  • Vakkennis: Kennis van verschillende houtbewerkingsmethoden, gereedschappen en materialen is essentieel. Je moet bekend zijn met verschillende timmerwerkzaamheden, van constructie tot afwerking.
  • Vaardigheden: Naast ervaring en kennis, moet je ook over de juiste vaardigheden beschikken, zoals nauwkeurigheid, oog voor detail, en goede communicatievaardigheden. Je bent in staat om technische tekeningen te lezen en instructies op te volgen.
  • Veiligheid: Een VCA-diploma is een pre, maar geen vereiste. Wij bieden de mogelijkheid om dit diploma via ons te behalen, zodat je voldoet aan alle veiligheidseisen op de bouwplaats. Veiligheid op de bouwplaats is van het grootste belang. Je moet bekend zijn met veiligheidsvoorschriften en in staat zijn om veilig te werken met gereedschappen en machines.
Wat wij jou bieden
Een jaarcontract bij DIT Personeel met een bruto maandsalaris tussen de € 2.600 en € 3.500 (o.b.v. 40 uur). excl. vergoedingen zoals reiskosten en reisuren.

Wat zijn de voordelen om je bij DIT Personeel aan te melden?
Goed geregeld: Bij ons detacheringsbureau hoef je je geen zorgen te maken over randzaken. Wij zorgen voor jouw kleding en Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM's), zodat jij je kunt focussen op je werk.Stipte en correcte betalingen: Wij begrijpen het belang van tijdige betalingen. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw salaris elke week stipt en correct wordt betaald, zonder gedoe.Het beste materiaal: Als timmerman verdien je het beste gereedschap en materiaal om je werk optimaal uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat je altijd beschikt over hoogwaardig materiaal (MAKITA), zodat je het beste resultaat kunt leveren.Continuïteit in werk: Met ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers kunnen wij continuïteit garanderen in jouw werk. Je hebt de vrijheid om te kiezen welk project je wilt werken, en wij streven ernaar om altijd werk in de buurt te vinden.Gezellige VRIJMBO: Naast het harde werk, vinden wij het belangrijk om ook te ontspannen. Daarom organiseren wij regelmatig een gezellige VRIJMBO aan onze bruine cafébar in Enschede, met lekkere hapjes en drankjes. Een perfecte gelegenheid om te ontspannen en te socializen met jouw DIT collega's!Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst!


Bedrijfsomschrijving

Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in