+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Epe.
Laad meer vacatures

Verzorgende IG Epe Epe

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Care4 Group

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.466 - € 3.256 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Sta op donderdagochtend klaar om de dag te beginnen met het doornemen van de overdracht. Je eerste stop is bij meneer Post, waar je zorgt voor de behandeling van een wond. Als verzorgende-IG ben je een belangrijke steun voor de clienten, help je met dagelijkse taken en luister je naar hun verhalen. Je krijgt een goed salaris, een extra uitkering aan het eind van het jaar, en de kans om door trainingen en opleidingen te groeien in je werk. Je kunt ook kiezen waar en wanneer je werkt, zodat het goed bij jou past. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Het is donderdagochtend, de dienst begint om 07:00 uur met het doornemen van de overdracht van de nachtdienst. Er zijn geen bijzonderheden, het is rustig geweest. Na het doornemen begin je aan je route, welke start bij meneer Post. Meneer Post woont sinds kort in het woon-zorgcentrum omdat zelfstandig wonen niet meer lukte. Enkele dagen geleden heeft meneer een flinke val gemaakt, waar hij een vervelende wond op zijn arm aan over heeft gehouden. Jij behandelt de wond en verzorgt de verbandwissel volgens het zorgplan.


Wat ga jij doen

Als verzorgende-IG ben jij op vele manieren inzetbaar binnen de zorg en welzijn. Je ondersteunt en helpt de cliënten met de ADL en motiveert de bewoners om nog zoveel mogelijk zelf te doen. Daarnaast bied je een luisterend oor wanneer nodig, zodat de cliënten hun verhaal kwijt kunnen. Wanneer nodig voer je diverse verpleegtechnische handelingen uit en tot slot signaleer, evalueer en rapporteer je over het welzijn en de ontwikkelingen van de cliënten. Wanneer de familie/naasten vragen hebben over de cliënten komen ze bij jou, jij bent het aanspreekpunt en voorziet hen van de juiste informatie.


Wat neem jij mee
  • Een mbo diploma verzorgende-IG of een verzorgende diploma (MDGO-VZ) aangevuld met het deelcertificaat verpleegtechnische handelingen.
  • Werkervaring óf stage ervaring als verzorgende-IG
  • Een recent VOG (maximaal 3 maanden oud). Heb je deze niet kan Car4 Group deze voor je aanvragen.

Wat krijg jij ervoor terug
  • Een goed salaris volgens de cao VVT. Je wordt ingeschaald in FWG 35, op basis van jouw werkervaring. 
  • Eindejaarsuitkering
  • Wij bieden opleidingsmogelijkheden, trainingen en cursussen op maat aan waardoor jij bevoegd en bekwaam blijft als verzorgende-IG
  • De mogelijkheid om binnen verschillende zorginstellingen te werken, waardoor je in korte tijd veel ervaring op doet
  • Tot slot horen we graag jouw wensen. Werk je graag dagdiensten met de doelgroep PG of juist liever avonden met somatiek? Wij denken graag met je mee! 

Salaris

FWG 35: tussen € 2.466,72 en € 3.256,53 per maand o.b.v. 36 uur.


Informatie en Sollicitatie

Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij en wil je snel kennismaken met ons. Als je je CV mailt naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. zal onze recruiter zo snel mogelijk contact met jou opnemen om een kennismaking in te plannen. Mocht je dan nog vragen hebben, beantwoorden we die natuurlijk ook graag. Wil je de vragen liever eerst beantwoorden hebben? Dan mag je altijd contact opnemen met één van de intercedenten. Wij zijn bereikbaar op het nummer 038 – 455 52 70, of per e-mail via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in