+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ermelo.
Laad meer vacatures

Monteur kantoorwanden en isolatie Ermelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Baron Dienstverlening

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 8 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Bijbaan / Tijdelijk contract / Vast contract

Vacatureomschrijving

Als (leerling-) montagemedewerker bouw je samen met ons team hoogwaardige kantoorwandsystemen. Nauwkeurigheid en ordelijkheid zijn voor ons van het grootste belang om kwaliteitswerk te leveren. Aangezien montagewerk een kleiner deel van onze activiteiten vormt, verwachten we dat je bereid bent om diverse taken op te pakken zoals intern transport van bouwmateriaal en het demonteren van oude interieurs. Onze ambitie is om het aandeel montagewerk te vergroten en daarom zoeken wij teamleden die ons helpen deze doelstelling te realiseren.
Nieuwsgierig naar een dag vol montagewerk? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij organiseren graag een meeloopdag voor jou, waar je uit eerste hand kunt ervaren hoe een typische dag op een van onze projecten in Nederland eruitziet. Ontdek de dynamiek van montagewerk en krijg een inkijkje in ons boeiende vak. Neem de stap en ontdek of montagewerk bij ons jouw passie kan worden!

Gevraagd

Ben jij een praktisch ingesteld persoon die graag initiatief neemt? Werk je net zo goed zelfstandig als in een team? Heb je een oprechte interesse in onze branche? Dan ben jij wellicht de flexibele en collegiale medewerker die wij zoeken. Met jouw oplossingsgerichte aanpak en positieve instelling voeg je waarde toe aan ons team. Het bezit van een autorijbewijs en een VCA-certificaat zijn een pluspunt. Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal is essentieel, en ervaring in het vakgebied wordt gewaardeerd.

Aanbod

Welkom in onze no-nonsense werkomgeving! Wij bieden niet alleen een marktconform salaris maar ook een dienstverband met goede arbeidsvoorwaarden zoals de opbouw van je pensioen. Geniet van 26 vakantiedagen en 8% vakantiegeld. Ons diverse werk brengt je naar verschillende locaties, waar zichtbaar resultaat jouw motivatie versterkt. Ontspan op vrijdagmiddagen met een gezellige borrel rond de vuurkorf. Bij ons is iedereen welkom, van 16 jaar tot 65+ en van alle nationaliteiten. Ons bedrijf is centraal gelegen tussen Ermelo, Harderwijk en Putten en goed bereikbaar. Ontdek de veelzijdigheid van een carrière bij ons bedrijf!

Salaris

1750-2500
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in