+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ermelo.

Huisarts | ggz Ermelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 18 - 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als huisarts bij deze ggz-instelling ben je een belangrijke schakel in de zorg voor patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen. Je werkt samen met een team van verschillende zorgverleners. Er zijn geen avond- nacht- en weekenddiensten, wat zorgt voor een goede balans tussen werk en privé. Je kunt meedenken over de toekomst van de huisartsenzorg, omdat het instellingsterrein wordt herontwikkeld. Ook is er de mogelijkheid om deels zorg te bieden in een nieuw gezondheidscentrum. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Als betrokken huisarts zet jij jouw patiënten altijd centraal. Werk jij graag samen met jouw collega’s in een prikkelende omgeving en dat alles binnen kantooruren? Lees dan verder…


Jouw nieuwe baan

Deze ggz-instelling zoekt een empathische huisarts vanwege de pensionering van één van de 2 huidige huisartsen. Als huisarts ben je verantwoordelijk voor de zorg voor patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA). Je werkt samen met andere huisartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, tandartsen en een consulent-internist. Taken worden verdeeld en werkdagen en afdelingen worden afgestemd.

Je krijgt de kans om mee te denken over de toekomst van de huisartsenzorg, omdat het instellingsterrein herontwikkeld wordt. Dit biedt mogelijkheden voor werken in loondienst of als praktijkhouder. Er wordt een nieuw gezondheidscentrum gebouwd waar zelfstandige huisartsen praktijk kunnen voeren en deels zorg kunnen bieden op het terrein.

Jouw rol als huisarts omvat diagnostiek, adviesgesprekken en behandelingen. Door jouw expertise schakel je snel tussen verschillende situaties en gesprekspartners, wat bijdraagt aan de kwaliteit van leven van de cliënten. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen als somatisch expert, zonder regiebehandelaar te zijn. Er zijn geen avond- nacht- en weekenddiensten. Voor deze diensten wordt teruggevallen op een externe partij.

Met jou als huisarts wordt de ggz-instelling nog krachtiger in haar somatische zorg voor klinisch opgenomen patiënten. De huisartsenpraktijk biedt ook de mogelijkheid voor echografieën door een aanwezige röntgenlaborant.


Jouw nieuwe werkplek

De huisartsenpraktijk bevindt zich op een landgoed in Ermelo, binnen de medisch- en paramedische dienst. De A28 en het treinstation zijn dichtbij en hierdoor makkelijk te bereiken. Het terrein is gelegen in een bosrijke omgeving met diverse gebouwen en behandellocaties. Jullie werken voor de regio Veluwe en Veluwe Vallei waarbij samenwerking en innovatie centraal staan.


Wat breng je mee?

Je hebt affiniteit met psychiatrie en bent bedreven in plannen, organiseren en communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Met een open blik zie je de mens achter de patiënt en blijf je je vakkennis bijhouden door middel van vakliteratuur, intervisie, collegiale toetsing en bijscholing. Ervaring met elektronische informatiesystemen is essentieel. Als je jouw expertise wilt inzetten voor beste zorg, ben je een perfecte match voor deze ggz-instelling. Daarnaast beschik je over...

  • een afgeronde studie geneeskunde met een aanvullende opleiding tot huisarts en geregistreerd in het specialistenregister; 
  • kennis en / of ervaring met patiënten met ernstig psychiatrische aandoeningen en oog voor de complexe samenhang tussen somatiek en psychiatrie; 
  • kennis en / of ervaring met palliatieve zorg.
Arbeidsvoorwaarden

Bij deze ggz-instelling zijn de mogelijkheden talrijk. Als grote organisatie met diverse locaties passen zij zich aan op jouw ontwikkelingswensen, functie-eisen, behandelprogramma's en reisafstand. Ze erkennen jouw talenten en capaciteiten.

Als huisarts mag je rekenen op:

  • een bruto maandsalaris conform de cao ggz;
  • een contract voor 18-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
  • een eindejaarsuitkering en een solide pensioenregeling;
  • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur, om een gezonde balans tussen werk en privé te bevorderen;
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waarmee je jouw salaris fiscaalvriendelijk kunt inzetten voor bijvoorbeeld een fiets, extra reiskostenvergoeding of meer vrije tijd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in