+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Operationeel Manager Uitzendbureau Ermelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Technical Valley

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 6.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Operationeel Manager bij Eurotemp, een organisatie gespecialiseerd in het leveren van Europese vakkrachten, ben je de drijvende kracht achter het oplossen van capaciteitsvraagstukken in technische sectoren. Met jouw team zorg je voor de perfecte match tussen opdrachtgevers en medewerkers, inclusief huisvesting en vervoer. Jouw rol is cruciaal in het realiseren van commerciële doelen en het uitwerken van strategische plannen om Eurotemp naar de volgende fase te brengen. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Als Operationeel Manager ben jij volledig verantwoordelijk voor de resultaten van Eurotemp, een organisatie die al meer dan vijftien jaar gespecialiseerd is in het leveren van Europese vakkrachten. In sectoren zoals Mechatronica, Metaaltechniek en Procestechniek is de vraag naar technici groot. Dankzij een groot netwerk weet jij met je team de capaciteitsvraagstukken van opdrachtgevers op te lossen: van werving tot planning en van vervoer tot huisvesting. Samen gaan we voor een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers en ruim 150 medewerkers! Wij zijn dan ook best trots op die langdurige samenwerkingen. Wij bieden professionaliteit en perspectief met veel persoonlijke aandacht. We make it work!


Waar sta je over twee jaar?

Het economische belang van arbeidsmigranten is groot. Met de vele arbeidsmigranten in Nederland, draagt ook Eurotemp bij het aan het oplossen van de tekorten op de arbeidsmarkt. Je hebt de toegevoegde waarde van onze eigen bedrijfsschool slim weten in te zetten voor zowel opdrachtgevers en onze medewerkers. Je hebt de afgelopen twee jaar veel technische organisaties blij gemaakt met ambitieuze en betrouwbare vakkrachten. De medewerkers zijn op hun beurt erg blij met Eurotemp, want ze kunnen altijd rekenen op werk en goede huisvesting en een Eurotemp team dat voor ze klaar staat. Zo kunnen klant én medewerker zich richten op hun werk en de toekomst! Persoonlijk heb je een mooie ontwikkeling doorgemaakt, je hebt jouw talenten verder kunnen ontwikkelen en je bent onderdeel geworden van het MT van de Technical Valley Groep.

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Je hebt als Operationeel Manager een belangrijke en strategische rol in de koers die Eurotemp vaart. Jij bent initiatiefrijk, commercieel ingesteld en een leuke manager!

Je houdt je bezig met:

  • Het opstellen en realiseren van de jaarplannen en de bijbehorende commerciële en financiële doelstellingen.
  • De bezetting en aansturing van je team van 7 collega’s, bestaande uit recruiters, jobcoaches, een facilitair medewerker en indirect ook de backoffice medewerkers.
  • De commerciële activiteiten binnen Eurotemp: jij zorgt voor new business, het uitbouwen van bestaande relaties en het onderhandelen over en sluiten van overeenkomsten.
  • Bestaande woonruimte voor arbeidsmigranten en het aanhuren van nieuwe woningen.
  • Strategische plannen opstellen en uitwerken om verder door te groeien en Eurotemp naar de volgende fase te brengen.


Gevraagd

Je ervaring, ondernemerschap en creativiteit. Je voelt je thuis in een rol met veel verantwoordelijkheid. Je bent empathisch, communicatief sterk, integer en resultaatgericht. Je vindt het leuk om zowel de organisatie als jouw team verder te ontwikkelen.

Wat je daarnaast meeneemt:

  • hbo werk- en denkniveau;
  • minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële en leidinggevende functie;
  • ervaring in en kennis van de uitzendbranche en de huidige wet- en regelgeving.


Aanbod

  • Een zelfstandige rol waarin je ruimte en vrijheid krijgt om te ondernemen;
  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een mooi salaris van € 4.500,- tot € 6.000,- afhankelijk van jouw achtergrond en de ervaring die je meeneemt;
  • Ontwikkeling: met E-volve krijg jij de ruimte en het gereedschap om je te ontwikkelen zoals jij dat wilt;
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder thuiswerkmogelijkheden, een auto, laptop, telefoon en een goede pensioenregeling;
  • 25 vakantiedagen en heb je liever meer vrije dagen, dan kan je die bijkopen;
  • Borrels en leuke activiteiten met je team en met de hele organisatie: de eerste sportactiviteit staat alweer gepland.

Je bent eindverantwoordelijk voor alle medewerkers van Eurotemp, zowel alle flexwerkers als het team op ons kantoor in Ermelo. Je werkt actief samen met de recruiters, jobcoaches, facilitair medewerkers, marketeers en de collega’s van backoffice. Als team staan wij voor elkaar klaar en dat zorgt voor een goede sfeer. Verder werk je veel samen met de managers en directeuren van de andere bedrijfsonderdelen van Technical Valley.



Bedrijfsomschrijving

Eurotemp is al meer dan vijftien jaar specialist in het leveren van technische vakkrachten vanuit het buitenland. Bij Eurotemp werk je samen met Nederlandse bedrijven in verschillende sectoren. Wij willen dat onze flex-collega’s zich kunnen ontwikkelen en thuis voelen op hun werkplek. Wij regelen de randzaken, zodat zij zich kunnen focussen op werk en de toekomst. Kenmerkend voor het werken bij Eurotemp zijn de lange fulltime dienstverbanden van onze flex-collega’s. Eurotemp is een zusterbedrijf van Technical Valley, wat maakt dat je slim gebruik kan maken van faciliteiten als onze bedrijfsschool en de marketing ondersteuning.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in