+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Erp.
Laad meer vacatures

Monteur luchtwassers (24-40 uur p.w.) Erp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BaanTreffers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
BaanTreffers

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een technische baan buiten waar je luchtwasser-installaties installeert, onderhoudt en repareert? Deze functie biedt een mix van technieken zoals elektro en water. Je werkt op verschillende locaties en soms in de werkplaats. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in een familiebedrijf met een fijne sfeer. Er is ruimte voor persoonlijke groei. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een technische buitendienst functie waarbij je je bezig houd met de installatie, het onderhoud en reparaties aan luchtwasser-installaties door heel Nederland? Lees dan snel verder!


Functieomschrijving

Je bent een gemotiveerde en technische servicemonteur en wil je graag specialiseren in luchtwassers (of je hebt hier zelfs al ervaring in!). In deze baan komen verschillende technieken samen, denk aan elektro, kunststof, water én luchtbehandeling.

Storingen oplossen, reparaties uitvoeren en onderhoud van installaties zijn onderdeel van jouw takenpakket. Ook zorg je ervoor dat nieuwe installaties inbedrijf gesteld worden. Klanten zijn gevestigd door heel Nederland en zijn o.a. actief in de industriële en agrarische sector. Je werkt grotendeels op locatie van de opdrachtgevers maar je bent ook regelmatig in de werkplaats in Uden te vinden. Afhankelijk van het project werk je zelfstandig of ga je in een team op pad.

Jouw directe team bestaat uit 25 collega’s maar in totaal telt het bedrijf zo’n 100 medewerkers. Binnen dit familiebedrijf krijg je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Zowel in jouw werkzaamheden als in het indelen van jouw werk (en werktijden). Verder heerst er een gemoedelijke sfeer, krijg je veel ruimte om jezelf te ontplooien en is er een platte organisatiestructuur.


Functie-eisen
  • Je hebt mbo werk- en denkniveau
  • Je hebt een technische achtergrond door opleiding en/of werk
  • Ervaring met luchtwassers is mooi meegenomen maar geen must. Heb je deze ervaring nog niet? Dan ben je gemotiveerd om jezelf op dit gebied te ontwikkelen (bijvoorbeeld d.m.v. cursussen)
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)
  • Veel uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid én veel ruimte voor ontwikkeling
  • Fijn werken binnen een professioneel, technisch en familiair bedrijf
  • Een goed salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring plus goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao Metaal & Techniek
  • Een flexibele werkgever met flexibele werktijden en de mogelijkheid om 24 tot 40 uur per week te werken
Nieuwsgierig?

Is deze baan op jouw lijf geschreven of wil je meer weten? BaanTreffers hoort graag van je! Solliciteer via onderstaande button, bel (0413-747163), app (06-29174376) of mail (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.) ons!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in