+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

(Junior) Data en Application Engineer Etten-Leur

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Thetford

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Thetford

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

(Junior) Data en Application Engineer
Etten-Leur

''Communicatieve en ambitievolle ontwikkelaar''

Thetford is een groeiende, data gedreven organisatie. Als marktleider is innovatie en efficiency een belangrijke pijler. Onze groei vereist het voortdurend verbeteren van de effectiviteit en efficiëntie van onze bedrijfsprocessen en systemen.

Wij zijn voor ons Global Information Management Team op zoek naar een Data en Application Engineer die zich thuis voelt binnen een dynamische, internationale en no-nonsense omgeving. Je zal opereren vanuit ons internationale hoofdkantoor in Etten-Leur.

De focus van deze functie ligt in het verbeteren en automatiseren van bedrijfsprocessen en het optimaliseren van bedrijfssystemen. Daarnaast hebben we een sterke focus op het beschikbaar stellen van bedrijfsdata en het rapporteren over deze bedrijfsdata.

Wat ga je doen?
  • Verbeteren van onze bedrijfsapplicaties, onder andere ons ERP-systeem IFS Applications.
  • Ondersteunen van upgrades van onze bedrijfsapplicaties.
  • Ontwikkelen van koppelingen tussen de verschillende bedrijfsapplicaties (met behulp van Boomi).
  • Herstructureren van het datawarehouse en ontsluiten van databronnen naar onze data omgeving (ETL).
  • Bouwen van rapportages (Power BI).
  • Samenwerken in cross functionele teams aan het verbeteren en automatiseren van onze bedrijfsprocessen.
Je werkplek
Je bent welkom in ons team van 500 collega’s in de grootste productieplant van Thetford, in Etten-Leur. Zelf ben je onderdeel van ons Global Information Management team. Ons team werkt samen met de teams in andere landen, zoals China, de VS en landen binnen Europa. We zijn een informeel team waarin iedereen zegt wat hij/zij denkt. We zijn flexibel, we staan klaar voor elkaar en zijn zeer betrokken. Thetford zorgt ook voor de nodige ontspanning via verschillende events, zoals een pubquiz of sportdag, waar wij als afdeling aan mee kunnen doen. We gaan graag de competitie aan met andere afdelingen tijdens deze activiteiten.

Gevraagd

Jij als professional
Voor deze afwisselende functie zijn wij op zoek naar een collega met een hbo-diploma in de richting van Business, IT & Management of iemand met een IT-opleiding met een sterke interesse in bedrijfsapplicaties en het verbeteren van bedrijfsprocessen. Kennis van ERP systemen, bedrijfsprocessen en programmeren in SQL komt is een pre, maar geen vereiste.

Je hebt een gezonde drive en ambitie om de beste resultaten te bereiken. Je werkt nauw samen met verschillende plants en afdelingen binnen de organisatie. Hiervoor is een goede communicatie van essentieel belang. Deze communicatie gaat je goed af zowel in het Nederlands als het Engels.

Wat we je bieden
  • Je krijgt veel ruimte voor je eigen initiatief: we denken graag out-of-the box en handelen daar ook naar. Je komt terecht in een open cultuur met een dynamische internationale werkomgeving. En toch zijn de lijntjes kort en kom je makkelijk aan je informatie via de verschillende stakeholders. Ook:
  • Krijg je een uitstekend salaris met een geïndexeerde pensioenregeling.
  • Heb je 34 vakantiedagen waarbij je gebruik kan maken van de Thetford camper of caravan (zo zijn we altijd een beetje bij je 😊).
  • Heb je alle vrijheid om zelf invulling te geven aan je werk.
  • Bieden we je uitgebreide ontwikkelmogelijkheden, via verschillende opleidingsopties.
  • Werken we met flexibele werktijden en kun je rekenen op een goede sfeer onderling.
Maak jij het verschil?
Heb jij zin in een afwisselende functie waar je impact maakt met jouw (creatieve) ideeën? Solliciteer dan direct via het sollicitatieformulier op onze website of mail je motivatie (mailadres vind je op onze website) met cv met '(Junior) Data en Application Engineer' als onderwerp. Heb je eerst nog vragen? Bel dan gerust met Yara Olsthoorn via 076-5042200.

Over Thetford
Al 50 jaar produceren we hoogwaardig kwalitatieve producten vanuit onze passie voor kamperen en reizen. We hebben het over het ontwikkelen en innoveren van sanitaire systemen, koelkasten, kookapparatuur en toiletverzorgingsproducten. We zijn dan ook internationaal marktleider met wereldwijd zo’n 1800 medewerkers in Noord-Amerika, Europa, China en Australië. Vanuit onze interne deskundigheid bieden we het beste aan onze klanten. We hebben een ondernemersgeest en nemen onze verantwoordelijkheid. We houden het simpel en zijn direct, met een klantgerichte service. Zo dragen we bij aan zorgeloze vakanties. Jouw reis is onze reis, ook in je carrière.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Aanbod

Ben jij die communicatieve en ambitievolle ontwikkelaar die met onze bedrijfsapplicaties aan de slag gaat?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in