+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Warehouse Manager Etten-Leur

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Logistic Force Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.200 - € 6.000 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

In een warehouse dat nooit stopt, zoeken we een Warehouse Manager. Je leidt een groot team en zorgt dat alles soepel loopt. Jouw taak is om het werk te verbeteren en te zorgen dat iedereen goed presteert. Je krijgt een belangrijke rol met een passend salaris, extra geld voor werken in ploegendienst en een bonus als doelen gehaald worden. Ook is er ruimte om zelf beter te worden en leuke extra s zoals de personeelsvereniging. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen als Warehouse Manager?
In het warehouse van deze 3pl organisatie gaat het werk 24uur op 7 door. Om te zorgen dat deze logistieke operatie op rolletjes blijft lopen zoeken we ter uitbreiding van het team een warehousemanager en stuur je in shifts (indirect) 100 teamleden aan. 

Wat breng jij mee?

Als Warehouse Manager ben jij de spil in het web en verantwoordelijk voor de aansturing, beoordeling en begeleiding van de supervisors in jouw shift. Met jouw strategische mindset en proactieve houding, zorg je ervoor dat de operatie van in- tot en met outbound op rolletjes loopt en streef je constant naar verbetering en optimalisatie.

Dit is jouw kans om een team van bijna 100 fte aan te sturen. Je zorgt voor een optimale serviceverlening en houd je bezig met het creëren van een omgeving waarin medewerkers een goede performance kunnen bewerkstelligen. Je hebt een strategische mindset en bent proactief in het oppakken van verbetering- en optimalisatietrajecten. Jij zorgt ervoor dat de operatie optimaal draait qua kosten en kwaliteit en je implementeert de lean- methodiek binnen jouw team.


Arbeidsvoorwaarden

Heb jij een bewezen trackrecord in het verbeteren van operationele performance, leidinggevende ervaring in een warehouse en kennis van lean? Spreek je vloeiend Nederlands en Engels en ben je flexibel inzetbaar? Dan kan dit zomaar jouw nieuwe functie worden!


Bedrijfsprofiel

Wat bieden wij jou? Een verantwoordelijke baan met een marktconform salaris tussen de €4200 en €6000,-, met ploegentoeslagen, bonus op basis van behaalde KPI's en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zijn er mogelijkheden om deel te nemen aan de personeelsvereniging en collectieve verzekeringen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in