+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Voorraadbeheerder Etten-Leur

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

MVP Solutions

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Voorraadbeheerder werk je in een omgeving waar je elke dag nieuwe uitdagingen tegenkomt. Je combineert taken zoals voorraadbeheer, planning en inkoop. Je zorgt ervoor dat de voorraad altijd op peil is, zodat er nooit producten tekort zijn. Je dag begint met het afhandelen van e-mails over inkoop. Daarna plaats je nieuwe inkooporders. Je werkt met een forecast om te bepalen wat en wanneer er besteld moet worden. Ook regel je zaken met vervoerders en houd je de administratie bij. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Voorraadbeheerder

Vacature – Etten-Leur – Fulltime (32 – 40 uur per week) – Groothandel

Jouw uitdaging als Voorraadbeheerder / Logistiek Planner / Inkoper

We bieden jou een logistieke functie aan bestaande uit een combinatie tussen voorraadbeheer, planning én inkoop. Je wordt verantwoordelijk voor het inkopen en met name het afroepen van artikelen met de focus op de ideale balans tussen voorraadhoogte versus kans op out-of-stock.

Een voorbeeld van jouw werkdag

Hoewel jouw functie inhoudelijk enorm afwisselend, hectisch en ad-hoc is, bestaat de basis van jouw werkdag uit een vaste structuur. Je start jouw werkdag namelijk met het afhandelen van alle e-mails omtrent lopende inkooporders. Vóór 14.00 uur dien jij de nieuwe inkooporders te plaatsen zodat jouw collega’s van de afdeling “planning” de vracht kunnen regelen. Deze orders bestaan enerzijds uit klanten die producten afroepen en anderzijds dien jij (naar eigen beoordeling) te bepalen welke producten wanneer bijgeleverd dienen te worden. Hiervoor werken we met een forecast zodat jij kunt bepalen wat het optimale voorraadniveau is (o.a. rekening houdend met specifieke marktomstandigheden, weersomstandigheden en eventuele geplande promotionele volumes). Daarnaast dien je te borgen dat het max. aantal orders per dag niet overschreden wordt, ben je betrokken bij douanezaken, de keuze met welke vervoerder er gewerkt wordt en verzorg je uiteraard de bijbehorende administratie in ons ERP-systeem.



Gevraagd

De ideale kandidaat

Voor ons is het misschien nog wel belangrijker wie jij bent als mens en welke vaardigheden je hebt dan jouw opleiding en werkervaring. Je bent namelijk een teamplayer die o.a. taken van collega’s over wilt nemen. Verder sta je open voor veranderingen en ben je proactief. Uiteraard is een logistieke mbo-opleiding en/of soortgelijke werkervaring een pre. We staan open voor een HBO starter, junior ervaren én een senior collega, zolang je maar in het grote plaatje en het team past.

Originele vacature:

Solliciteren:

Of CV Uploaden:

Of Mailen: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Of WhatsApp: 06-2417 2790 (Appen zonder nr. toe te voegen: )



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Collega’s & bedrijfscultuur

Je komt te werken in een klein team bestaande uit 2 collega’s met dezelfde functie, 1 inpakcoördinator en een Inventory Manager. Ons team bestaat uit junior collega’s en een zeer ervaren collega. De sfeer is onderling erg goed en mede daardoor hebben we een sterke teamspirit. De uitdaging van onze afdeling is om deze verder te “professionaliseren” door o.a. meer gestructureerd te werken en onze kennis in procedures vast te leggen. Bij deze transitie mag jij ook betrokken zijn. We werken nauw samen met de afdeling planning (3 collega’s) waarmee we een grote kantoorruimte delen en elk uur overleg hebben.

We hebben een familiale cultuur doordat we staan voor lange dienstverbanden. Zo zijn we niet bang om snel een vast contract te geven, ook niet aan oudere collega’s. Hierdoor hebben we alleen uitzendkrachten waar nodig (dus voor flexibiliteit omtrent piekbelasting). Ons doel is om onze collega’s te binden en te boeien om hen met plezier bij ons te laten werken. We hebben een mooie mix van ervaren collega’s (zelfs collega’s die er al werken sinds de oprichting 27 jaar geleden) en junior collega’s.

Aangeboden

Je komt te werken bij een sterk groeiende MKB’er waarvan we bewust onze naam nog even niet noemen. Indien Recruiter Matthijs raakvlakken ziet tussen jouw achtergrond en onze wensen, dan zal hij onze naam gelijk met je delen en de situatie nader toelichten.

Praktisch: We volgen een cao met o.a. 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een goede pensioensregeling (2/3 door werkgever betaald) en een 13e maand (verwerkt in jouw maandloon). De salarisindicatie is € 2.800 - € 3.300 bruto per maand.


Sollicitatieprocedure

Toelichting sollicitatieproces

  1. Solliciteren? Stuur je cv naar Matthijs van der Pol van MVP Solutions. Voor vragen kun je tevens contact opnemen met Matthijs.

Of CV Uploaden:

Of Mailen: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Of WhatsApp: 06-2417 2790 (Appen zonder nr. toe te voegen: )

- Een motivatie- / sollicitatiebrief is niet verplicht. Wil je echter wat toelichten op je cv? Stuur hem dan juist wel op.

- Heb je behoefte aan een (video)call om je sollicitatie toe te lichten? Dat kan via bijv. via WhatsApp of FaceTime: 06-2417 2790 (Appen zonder nr. toe te voegen: ). Wil je wel eerst jouw cv sturen?

  1. Reactie binnen 2 werkdagen
  2. Online een aantal aanvullende vragen beantwoorden (vervanging van de motivatiebrief). Dit zijn gerichte vragen om een beter beeld te krijgen bij jou als persoon, jouw vaardigheden en ervaring t.o.v. de vacature.
  3. Op gesprek bij de klant
  4. Op contract bij de klant

Overzicht vacature

Functietitel: Voorraadbeheerder

Categorie: Logistiek / Planning / Voorraadbeheer / Inkoop

Adresgegevens: Etten-Leur

Plaatsingsdatum:       25 maart 2024

Dienstverband: Fulltime

Bedrijfstype: Logistiek

Dienstverband: Vast contract (tijdelijk met uitzicht op onbepaalde tijd)

Salaris: € 2.800 - € 3.300per maand bruto per maand.

Vacature ID: Voorraad

Looptijd / Einddatum sollicitatieproces: 26 mei 2024 (Dit is een maximum einddatum. Het kan zijn dat de vacature al eerder vervuld is).



Bedrijfsomschrijving

Over ons
We hebben 140 medewerkers en regelen eigenlijk alles voor onze klanten, behalve de verkoop en marketing: o.a. voorraadbeheer, orderverwerking, levering, customer service en facturatie t/m retourzending.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in