+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Etten-Leur.
Laad meer vacatures

Helpende plus vast Etten-Leur

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 14,74 - € 18,24 p/u

Vacature in het kort

Ben je iemand die graag anderen helpt en echt iets wil betekenen in de zorg? Bij ons kun je op een vaste plek werken en flexibel zijn in je werktijden. We zoeken iemand die het fijn vindt om structuur te bieden en die goed voor onze cliënten kan zorgen. Je komt te werken op een plek waar jouw inzet gewaardeerd wordt. We bieden niet alleen een goed salaris, maar ook de kans om nieuwe dingen te leren. Plus, je krijgt een vast aanspreekpunt voor al je vragen. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je een empathische en betrokken helpende die graag een positieve impact wil hebben op het leven van anderen? Vind jij het fijn om flexibel te zijn in jouw rooster, maar wel graag vast op een locatie werkt, met daarbij aantal uren op contract? Dit kan allemaal bij Randstad zorg. Bij Avoord zijn we op zoek naar een enthousiaste helpende plus om ons team te versterken.

wat bieden wij jou
  • salaris volgens CAO VVT: €14,74-€18,24 per uur
  • Breed aanbod aan opleidingen en cursussen
  • PG en/of somatiek afdelingen
  • uren op contract
wie ben jij

Je hebt een cruciale rol in het bieden van ondersteuning en comfort aan onze cliënten. Je hebt hart voor de zorg en je werkt graag op een dynamische plek. Daarbij werk jij graag vast op 1 locatie en hecht jij veel waarde aan vastigheid en structuur. Om succesvol te zijn in deze rol, zijn er enkele essentiële vaardigheden en kwalificaties die je nodig hebt:

  • je bent flexibel inzetbaar
  • je hebt een afgeronde opleiding als helpende (dit is een pré)
  • ADL bekwaam
  • bekwaam en bevoegd om verpleegtechnische handelingen uit te voeren die bij een helpende plus horen
wat ga je doen

Naast het verlenen van verzorging is het bieden van structuur een van de voornaamste taken in deze rol. Je vervult deze rol op een kalme en duidelijke manier. Als Helpende Plus ben je ook attent op de individuele behoeften van elke cliënt en zorg je voor een veilige, warme en gezellige woonomgeving. Zelfstandig waar het kan en samen waar het moet!

  • Assisteren bij persoonlijke verzorging van bewoners
  • Ondersteunen bij het uitvoeren van dagelijkse taken
  • verpleegtechnische handelingen (medicatie delen, wondverzorging, verzorgen urethrale verblijfskatheter)
waar ga je werken

Je gaat werken bij een hoogwaardige zorg verlener in Etten-leur. Avoord heeft verschillende locaties waar zij zorg verlenen. Dit kan op een groepswoning zijn met cliënten met een geestelijke of lichamelijke beperking hebben, of bijvoorbeeld ouderen die zelfstandig wonen met dementie. We zetten jou graag in op een plek, waar jij energie van krijgt!

Je werkgever wordt Randstad. Wij staan voor werkperspectief en vinden het dan ook belangrijk dat jij op je plek zit. Behalve je normale pensioen, vakantiegeld en vakantiedagen, bieden we ook trainingen, cursussen en opleidingsmogelijkheden aan. En vanuit Randstad krijg een vast contactpersoon die je ondersteunt en dagelijks voor je klaar staat.

sollicitatie

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Ook als je nog ergens twijfelt, schroom dan niet op contact met mij op te nemen!

Om in deze functie aan de slag te gaan is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in