+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Etten-Leur.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Machinepark Etten-Leur

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.250 - € 4.780 p/m

Vacature in het kort

Hou je van technisch werk plannen en regelen? Dan is deze baan perfect voor jou! Als Werkvoorbereider Machinepark zorg je ervoor dat alle werkzaamheden rondom het onderhoud van het machinepark goed verlopen. Je plant het werk, regelt materialen en zorgt dat alles klaar is voor de onderhoudsstops. Ook werk je samen met verschillende afdelingen. Het is een leuke baan waarin jouw inzet echt het verschil maakt voor het bedrijf. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Vind jij het leuk om allerlei technische werkzaamheden in te plannen, voor te bereiden en af te ronden? Voor een goede partner in Etten-Leur zijn wij (vanwege uitbreiding) op zoek naar een Werkvoorbereider Machinepark!


Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider Machinepark zorg jij er voor dat het machinepark optimaal blijft presteren. Dit doe je niet door onderhoud uit te voeren, want dat doen jouw collega’s. Jij gaat je bezighouden met het inplannen van werkzaamheden en het schakelen met de afdelingen productie en planning.

Ook ga jij je bezig houden met de onderhoudsstops. Dit is het moment dat de productie stil staat en dat er dus onderhoud kan worden uitgevoerd. Jij bent dan diegene die er voor zorgt dat alle benodigde materialen en monteurs klaar zijn voor de stop! Daarnaast ben je in deze rol ook verantwoordelijk voor het verzorgen van werkvergunning, het up-to-date houden van het onderhoudssystemen en het aftekenen van werkbonnen.

Als Werkvoorbereider bij onze opdrachtgever zou het ideaal zijn, wanneer jij al wat (praktische) ervaring binnen een Technische Dienst met je meebrengt. Dit zorgt er namelijk voor dat jij snapt welke materialen, mankracht en vergunningen nodig zijn tijdens zo’n onderhoudsstop.


Jouw werkzaamheden
  • Inplannen van technische werkzaamheden in overleg met andere afdelingen;
  • Plannen, coördineren en evalueren van onderhoudsstops;
  • Verzorgen van werkvergunningen en het aftekenen van werkbonnen;
  • Up-to-date houden van het onderhoudssysteem;
  • Aandragen van verbetervoorstellen ten behoeve van het machinepark.


Gevraagd

  • Een afgeronde MBO-opleiding in de richting van Elektrotechniek of Mechatronica;
  • Ervaring als bijv. Monteur Technische Dienst (is een sterke pré);
  • Je bent gestructureerd en kan goed plannen/organiseren;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

De organisatie waar je terechtkomt, is gevestigd in Etten-Leur en opereert in de agrarische sector. Het bedrijf richt zich op de productie van hoogwaardige zuivelproducten, met een specialisatie in geitenzuivel. De werkomgeving kenmerkt zich door moderne faciliteiten en een focus op duurzaamheid en kwaliteit. Het team bestaat uit gepassioneerde professionals die streven naar voortdurende verbetering en innovatie in hun producten en processen. De organisatie staat bekend om haar toewijding aan dierenwelzijn en heeft een sterke band met de lokale gemeenschap.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in