+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Etten-Leur.
Laad meer vacatures

Financieel medewerker Etten-Leur

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

In de financiële afdeling van ons bedrijf draait alles om cijfers. Als financieel medewerker ben je heel belangrijk. Je krijgt een goed salaris, flexibele werktijden en een contract bij ons bedrijf. Je werkt met mensen van over de hele wereld. Je kunt zelf kiezen wanneer je werkt. Je gaat vooral met cijfers werken, zoals het maken van facturen en het controleren van bonnen. Je zit in een kantoortuin met een collega, maar kunt altijd bij anderen langslopen. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

De financiële afdeling binnen een bedrijf. Dé afdeling waar de cijfertjes de overhand nemen😁. Één van de belangrijkste afdelingen. Wat moeten we zonder? Juist. Niks! Dat maakt jou als financieel medewerker onmisbaar binnen dit bedrijf. Lees je mee?

Wat bieden wij jou
  • Een lekker salaris van tussen de €2700 en €3300!
  • Flexibele werktijden
  • Direct een contract bij dit bedrijf zelf!
  • Werken met internationale collega's!
  • Regie over jouw agenda. Houden we van!
  • Ambitie om door te groeien? Hier kan het!
Wie ben jij

Als financieel medewerker heb jij al aardig wat ervaring met werken met Exact. In eerdere banen ben jij al in de diepte getreden met dit handige programma. Daarnaast:

  • Spreek jij de Engelse taal goed (Nederlands is een pré);
  • Heb jij ervaring met werken met Excel.
Wat ga je doen

Als financieel medewerker zijn jouw werktijden flexibel in te delen. Jij gaat +/- 24 uur werken, maar of je dit nou verdeelt over 5 ochtenden of 3 volle dagen. Het kan allebei! Jij gaat je in deze toffe baan bezig houden met het aanmaken van verkoopfacturen en factuurrekeningen opstellen. Ook ga jij de bonnen van de creditcards checken. Kloppen de afschrijvingen? Dit moet goed geadministreerd worden. Vervolgens vul je dit weer in in Excel. Heb je alles onder de knie? Dan kunnen er snel taken bijkomen. Tot slot komt ook het telefoon en mailverkeer binnen bij jou. Één ding is zeker: jouw dag is nooit saai.

Waar ga je werken

Jij komt te werken in een kantoortuintje samen met Rik. Af en toe behoefte aan andere collega's? Zij zitten in een andere kantoortuin, waar jij zo binnen kan wandelen om een kletspraatje te maken. Samen met jouw collega Rik gebeurt de communicatie in het Engels. Binnen de kortste keren spreek jij deze taal vloeiend!

Sollicitatie

Ben jij wel aan de slag in deze functie als financieel medewerker Solliciteer dan direct door op de sollicitatieknop te klikken! Wij spreken je snel.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in