+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Etten-Leur.
Laad meer vacatures

Coordinator Technische dienst Etten-Leur

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DETALENT

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Wij zoeken een technicus die graag zowel zelf sleutelt als anderen helpt bij onderhoud. Je werkt aan een nieuwe, volledig automatische productielijn. Jouw taak is belangrijk: zorgen dat alles goed werkt. Je werkt overdag en soms op zaterdag. Het bedrijf maakt hoogwaardig voedsel voor huisdieren en is wereldwijd bekend. Je krijgt een goed salaris, vakantiedagen, en er zijn kansen om te leren en te groeien in je werk. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Korte omschrijving
Wij zijn op zoek naar een allround technicus, die binnen de fabriek verantwoordelijk wordt voor de begeleiding van contractors bij onderhoud aan de installaties, gebouwen en alle facilitaire voorzieningen!

Functie omschrijving

Als Coordinator TD ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van alle utiliteiten binnen de fabriek Je zult zowel groot als klein onderhoud verrichten, waarbij je reparaties zelfstandig uitvoert of externe contractors begeleidt voor specialistische werkzaamheden (20% zelf sleutelen, 80% coördineren en begeleiden). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het aanmaken van inkooporders voor benodigde onderdelen (lees: voorraadbeheer). Je zorgt voor rapportages en updates in verschillende informatiesystemen zoals SAP en het logboek, en archiveert digitale keuringsrapporten en onderhoudsrapportages.

Momenteel wordt er een geheel nieuwe packaginglijn ontwikkeld met de modernste technieken. Deze nieuwe lijn zal volledig automatisch worden aangestuurd, onder andere door servo motoren. Later dit jaar wordt de lijn volledig operationeel in de fabriek geïntegreerd. De werkzaamheden vinden plaats in dagdienst, waarbij de zaterdag een vast onderdeel van je rooster is. De exacte "weekenddagen" kunnen in overleg worden afgestemd.


Functie eisen
  • MBO niveau 3/4 diploma bijv. Mechatronica, Elektrotechniek, WTB.
  • Enige ervaring in een vergelijkbare functie is een pré.
  • Je kunt prioriteiten stellen en bent besluitvaardig.
  • Bereidheid tot het behalen van functie specifieke certificaten oa: Heftruck / NEN3140 / VCA VOL.
Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever in Etten-Leur is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van kwalitatief hoogwaardige voeding voor honden en katten. De producten worden wereldwijd verkocht in bijna 100 landen, via voornamelijk dierenartsen en speciaalzaken. In Etten-Leur vind de productie plaats voor de Europese markt, en zijn ongeveer 150 medewerkers werkzaam van productie tot kantoor. 

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie krijg je een aantrekkelijk salaris (Marktconform: tussen de €3000 en €4500 bruto per maand) met 10% toeslag, afhankelijk van je ervaring en opleidingsniveau. 25 vakantiedagen + 13 ATV dagen, een premievrij pensioenregeling, bonusregeling, doorgroeimogelijkheden, en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een studieregeling! 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in