+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Etten-Leur.

Supervisor Logistiek Etten-Leur

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Logistic Force Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 - € 3.400 p/m

Vacature in het kort

In deze rol als Supervisor Logistiek leid je een team op de emballage afdeling. Je zorgt dat alles goed loopt en de sfeer fijn is. Je werkt met mensen van over de hele wereld. Het is belangrijk dat je Pools en Nederlands spreekt. Je werkt in een nieuwe ruimte, binnen en buiten. Er is een mooie kantine voor pauzes. Je werkt de ene week vroeg en de andere week tot later. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen als Supervisor Logistiek?
Voor de rol van Supervisor mag jij als een "veldkapitein" de operationele proces voor de afdeling emballage oppakken. Op deze afdeling stuur jij 47 hard werkende medewerkers aan en zorg jij voor een optimale werksfeer. Daarnaast zorg jij ervoor dat het inbound- en outboundproces optimaal verloopt. Je werkt met een internationaal team. Omdat jij zowel Pools als Nederlands spreekt, kan jij als manager een belangrijke rol spelen in de vertaling van gesprekken, maar ook in cultuur. 

Wat breng jij mee?

Verschillende maten en kleuren flessen worden na gebruik op de emballage afdeling handmatig gesorteerd om terug te sturen naar de brouwerijen van herkomst. Als leidinggevende stuur jij het team van 47 medewerkers operationeel aan. Dit zijn sorteerders, voormannen, administratieve kracht (ontvangst) en heftruckchauffeurs.

Je stelt dagelijkse werkplannen op, bewaakt de realisatie hiervan en houdt de productiviteit van subteams en individuele medewerkers in de gaten. Daarnaast zorg je voor een goede werksfeer binnen het team.

Als Supervisor Emballage laat jij zien dat je een team kunt bouwen en ben je een coachende leider die zorgt voor orde, netheid en veiligheid op de afdeling.


Arbeidsvoorwaarden

De ideale kandidaat is volwassen, evenwichtig en stressbestendig en heeft een Poolse achtergrond. Je bent goed tweetalig Pools - Nederlands. Je beheerst het Nederlands voldoende om helder te kunnen communiceren met de interne afdelingen. Daarnaast heb je enige administratieve kennis, heb je gevoel voor cijfers en ben je een goede planner. Jij bent een gedisciplineerde en gestructureerde leider met een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel.


Bedrijfsprofiel

De afdeling emballage bestaat uit een binnen- en een buitenruimte. Warme kleding voor buiten en gehoorbeschermers zal je nodig hebben, hiervoor wordt uiteraard gezorgd. De ruimtes zijn net nieuw aangelegd en er is een mooie kantine gemaakt met toiletgroepen zodat de medewerkers een prettige plek hebben om hun pauzes door te brengen. Je krijgt een direct dienstverband voor 40 uur per week. De ene week open je en zal je tot 15:00 uur werken en de andere week sluit je het pand om 18:00 uur.

  • Je salaris zal liggen rond de €3300-3400,- bruto per maand;
  • Je hebt 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
  • Er wordt gewerkt conform CAO dranken;
  • Pensioen is geregeld via pensioenfonds detailhandel.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in