+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Etten-Leur.
Laad meer vacatures

Administratief medewerker sales Etten-Leur

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

WerkTalent

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
WerkTalent

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 p/m
  • 13e maand, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Administratief Medewerker Sales Support ben je een held in het team. Je doet niet alleen administratief werk, maar zorgt er ook voor dat klanten blij zijn. Je werkt veel met e-mails en houdt bij hoeveel spullen we nog hebben. Je praat ook met collega's in andere landen. Je krijgt een goed salaris en extra geld in december. Ook krijg je veel vakantiedagen en dagen vrij. Je werkt in een leuk team en hebt veel vrijheid in je werk. Je kunt ook veel leren en beter worden in wat je doet. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Word jij onze administratieve superheld? Doe mee en help ons in Etten-Leur om mensen en goederen te beschermen voor een betere alledaagse ervaring! Als Administratief Medewerker Sales Support maak je deel uit van ons dynamische team, waarbij je niet alleen administratieve taken uitvoert, maar ook contact onderhoudt met klanten en een belangrijke rol speelt in het waarborgen van klanttevredenheid.

Dit ga je doen

Als Administratief Medewerker Sales Support ben je een essentieel onderdeel van ons sales supportteam. Je hoofdtaken omvatten het verwerken van orders en offertes in ons ERP-systeem, evenals het onderhouden van communicatie met klanten, voornamelijk via e-mail. Een kernverantwoordelijkheid is het waarborgen van de klanttevredenheid door ervoor te zorgen dat we onze beloften nakomen.

Je bent ook verantwoordelijk voor het bijhouden van voorraadniveaus, prijzen en levertijden, waarvoor je nauw samenwerkt met de Supply Chain afdeling. Bovendien onderhoud je regelmatig contact met verschillende afdelingen, zowel binnen Nederland als met onze vestigingen in Finland en Duitsland.

Wij zoeken iemand die niet alleen administratief vaardig is, maar ook graag in contact staat met klanten, voornamelijk via e-mail en chat. Je hebt een positieve instelling, gedijt in een dynamische omgeving en krijgt energie van het oplossen van problemen. Daarnaast ben je procesgericht, nauwkeurig en flexibel, met een commerciële instelling en een proactieve houding.


Dit krijg je
  • Een startsalaris vanaf €2.750 bruto op fulltime basis (Afhankelijk van ervaring)
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, 24 vakantiedagen en 11 ATV-dagen, pensioenregeling, WIA-verzekering en reiskostenvergoeding.
  • Enthousiaste collega's binnen een gezellig en professioneel team
  • Een zelfstandige functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en gevarieerde taken
  • Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
Dit ben je
  • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie en klaar voor een volgende carrièrestap.
  • Uitstekende kennis van MS Office, vooral Excel. Kennis van Microsoft Dynamics 365 is een pluspunt
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Beheersing van Duits, Frans, Pools en/of Spaans is een pré
  • Zelfstandig kunnen werken maar ook een teamspeler zijn
  • Beschikbaarheid voor 32 tot 40 uur per week
Hier ga je werken

Het bedrijf is gevestigd in Etten-Leur en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van expandeerbaar polystyreen (EPS) en speciale schuimmaterialen. Als onderdeel van het Noorse beursgenoteerde bedrijf, een van de grootste Europese leveranciers van componenten, verpakkingen en isolatiematerialen, leveren we vanuit onze productielocaties in Nederland, Finland en Duitsland aan zusterbedrijven en externe klanten. Duurzaamheid staat centraal in onze activiteiten, van de productie van grondstoffen tot het recyclen van gebruikte producten.


Interesse?

Mocht je interesse hebben in de vacature? Solliciteer dan via de "Solliciteer knop". Mocht je vragen hebben kun je contact opnemen met; Wessel Rademakers via 0620236782 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Over WerkTalent

Bij WerkTalent draait alles om jou. Wij zijn geen standaard uitzendbureau, maar een persoonlijke partner in jouw carrière. Bij ons ben je geen nummer; we besteden oprechte aandacht aan wie jij bent en wat jouw behoeften zijn. WerkTalent is een bedrijf waar de sfeer menselijk en informeel is. We geloven dat werken een belangrijk deel van het leven is, maar we willen ook dat je geniet. Passie voor je baan is cruciaal, maar plezier hebben hoort erbij. Bij WerkTalent gaat het om een balans tussen werk en leven. Ontdek jouw mogelijkheden bij WerkTalent en ervaar de unieke cultuur die ons onderscheidt.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in