+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eygelshoven.
Laad meer vacatures

Vision Engineer Eygelshoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 4.000 p/m

Vacatureomschrijving

Organisatie

GDO bv in Eygelshoven: Gespecialiseerde Machinebouwer en Vision-Inspectie.

GDO bv in Eygelshoven heeft zijn wortels in de mijnindustrie. Sinds de oprichting in 1899 zijn we begonnen als gereedschapsbouwer voor de mijnbouw. Door de jaren heen hebben we ons echter ontwikkeld tot een vooraanstaande machinebouwer op het gebied van industriële automatisering en vision-inspectie. Met meer dan 100 jaar ervaring in de gereedschaps-, matrijs- en speciale materialenindustrie, industriële automatisering en high-end vision-inspectie, zijn wij dé experts in ons vakgebied.

Onze specialiteit ligt met name in het vervaardigen van prototypes en klein seriewerk. Bij ons kom je terecht in een innovatief bedrijf met een rijke historie. Ons team bestaat uit enthousiaste techneuten die dagelijks met veel passie en toewijding werken.

Werk bij GDO bv en maak deel uit van een toonaangevende organisatie in de machinebouw en vision-inspectie. Ontdek de mogelijkheden en groei mee met ons ervaren team.

Het team

Je komt te werken in het team van Saša, het team bestaat momenteel uit 5 vision engineers. Samen met deze professionals ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, de ontwikkeling en de implementatie van de vision inspectiesystemen. Je werkt aan het creëren van op maat gemaakte oplossingen op basis van klantvereisten en specificaties. Ieder teamlid heeft expertise in het programmeren van vision software, het selecteren van geschikte hardware en het uitvoeren van testen en validaties.2

Als Vision engineer bij GDO Precision Technology in Eygelshoven breng je jouw ideeën tot leven als Vision Engineer bij GDO Precision Technology! Ontwerp en implementeer het perfecte Vision inspectiesysteem in samenwerking met een fantastisch team van collega’s, klanten en leveranciers.



Gevraagd

Als Vision Engineer bij GDO Precision Technology in Eygelshoven, is het natuurlijk wel handig om de taken goed te kunnen uitvoeren! Dus vragen wij het volgende van jou, zodat je met plezier je werk kunt doen:

-       HBO/WO werk- en denkniveau, bij voorkeur in Elektrotechniek, Technische Natuurkunde, ICT of vergelijkbaar

-       Ervaring met Labview is een pre, maar kennis van Halcon, OpenCV, Keyence, Cognex is ook welkom

-       Kennis van SQL-databases

-       Multitasker, kan moeiteloos schakelen tussen projecten

-       Flexibel en kan goed omgaan met veranderingen in de planning

-       Uitstekende troubleshooting-vaardigheden en behoudt altijd de rust

-       Aanpakkersmentaliteit: naast het ontwikkelen van een Vision Inspectie Systeem, ben je bereid om aan de machine te werken indien nodig

-       Beheersing van Nederlands. Engels en Duits is een pre

-       Zelfstandig kunnen werken en een sterke passie voor techniek hebben

-       Openheid voor vreemde talen en culturen, geen vliegangst



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als Vision Engineer bij GDO Precision Technology in Eygelshoven, vinden wij het belangrijk dat je goede voorwaarden geboden krijgt. We zorgen goed voor onze collega’s en daarom bieden wij jou het volgende:

-       Ontzettend goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metalektro

-       27 verlofdagen én 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband (40 uur)

-       Uitdagende en gevarieerde projecten: Bij GDO Precision Technology krijg je de kans om te werken aan uitdagende en gevarieerde projecten wat ten goede komt van jouw persoonlijke groei

-       Als Vision Engineer kom je te werken in een innovatieve werkomgeving. GDO Precision Technology in Eygelshoven is een toonaangevend bedrijf waar gestreefd wordt om voorop te lopen in de nieuwste technologieën en ontwikkelingen.

-       Bij GDO Precision Technology werk je samen met een fantastisch team van ervaren vision engineers, collega's, klanten en leveranciers. Je zult de mogelijkheid hebben om van deze experts te leren en waardevolle kennis en ervaring op te doen.

-       Positieve en informele werksfeer: Bij GDO Precision Technology heerst er een positieve en informele werksfeer. We geloven in een gezonde balans tussen werk en plezier, waarbij teamwork en collegialiteit centraal staan. Je zult deel uitmaken van een hecht team van enthousiaste techneuten die elkaar ondersteunen en samenwerken om gezamenlijke doelen te bereiken.

-       Bij GDO Precision Technology geloven we niet alleen in het leveren van hoogwaardige technische oplossingen, maar ook in het vieren van successen en het creëren van onvergetelijke herinneringen. Geniet van leuke werkuitjes en sprankelende bedrijfsfeestjes, waar teambuilding en plezier samenkomen in een geweldige sfeer!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in