+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eygelshoven.

Corporate Recruiter Machinebouw Eygelshoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 4.500 p/m

Vacatureomschrijving

Jouw Koers

Je begint de dag door je kindje naar school of opvang te brengen, waardoor je om 08:45 aan komt op kantoor, een modern industrieel pand met een prachtige uitstraling. Je maakt een praatje met je collega’s van de salesafdeling en ondertussen laat je Nespresso je eerste koffie maken van de dag.

Om 09:00 uur heb je een call met een mechanical engineer die je zelf geworven hebt via onze Linkedin Recruitersseat. De kandidaat is enthousiast en je maakt meteen een afspraak voor een tweede gesprek waarbij CTO Maarten Janssens ook aansluit. Zó, dat ging goed! Jij wist deze schaarse technische topper enthousiast te maken om voor GDO Precision Technology in Eygelshoven te kiezen. Dat geeft al meteen een goed gevoel. Jij hebt de gave om elk gesprek hartelijk en warm te laten aanvoelen en het GDO verhaal enthousiast over te brengen.

Kandidaten voelen zich direct op hun gemak bij jou. Naast doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden krijg je een salaris tussen de €3200,00 en €4.500,00. Het is zo breed als je de functie wilt maken. Wil jij werken aan de employer branding? Ga ervoor! Heb jij ervaring met de landingspagina te verbeteren? Do it!

"Als Corporate Recruiter zorg jij er op creatieve wijze voor dat onze sollicitanten een plek krijgen die bij hen past.”



Gevraagd

Dit ga je doen!

Linkedin en Jobboards kennen geen geheimen voor jou, als Corporate RecruiterMachinebouw weet jij precies wat je moet doen om de talenten en ervaren mensen te benaderen. Vanuit deskresearch leg je de contacten met kandidaten die matchen met de openstaande functies binnen GDO Precision Technology in Eygelshoven. De ene keer spreek je een CNC draaier, en de andere keer spreek je een salesmanager die enorm veel ervaring heeft sales in de machinebouwsector.

-       Het aanspreekpunt en de sparringpartner voor de interne organisatie, waarbij je advies en ondersteuning biedt op het gebied van recruitment.

-       Verantwoordelijk voor het enthousiasmeren, contacteren en matchen van potentiële kandidaten op verschillende creatieve manieren.

-       Bezig met het beoordelen, coördineren en afhandelen van binnenkomende sollicitaties.

-       Gedreven om ons werkgeversmerk te versterken en doelgroepgerichte arbeidsmarktcommunicatie te verzorgen. Je zorgt voor zichtbaarheid door samen te werken met marketing- en communicatieprofessionals en denkt na over creatieve content. Daarnaast ben je aanwezig op hogescholen, universiteiten, events en banenmarkten.

-       De schakel met bureaus die incidenteel worden ingezet ter ondersteuning van onze werving.

-       Verantwoordelijk voor diverse administratieve taken met betrekking tot het wervingsproces, waaronder het correct registreren van contactmomenten, het opstellen van aanbiedingen en de overdracht naar HR.

Bij GDO Precision Technology bieden wij jou een dynamische en uitdagende rol als Corporate Recruiter, waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan het aantrekken van talent en het versterken van ons team. Je krijgt de mogelijkheid om nauw samen te werken met verschillende stakeholders binnen het bedrijf en je creativiteit en expertise in te zetten om de beste kandidaten te vinden.

Jouw team

Jij zal de expert worden op het gebied van recruitment binnen GDO Precision Technology. Je hebt de vrije hand om alle aspecten van recruitment op je te pakken en werkt om alle vacatures succesvol in te vullen om de afdelingen naar nieuwe hoogtes te tillen.

Jouw Kracht

Als corporate recruiter bij GDO Precision Technology in Eygelshoven ben jij een aanpakker en wil je graag gezien worden als de expert op recruitmentgebied! Een rol waarin je veel vrijheid krijgt om je functie in te richten en we vertrouwen op de ervaring die jij meebrengt. Je werkt gestructureerd en vindt het fijn om verantwoordelijk te zijn voor een goede uitstraling van onze organisatie.

Naast je talenten als recruiter, vinden we dit ook belangrijk:

-       Je bent een echte zelfstarter, representatief, sterk in je communicatie en sociaal (een eerste indruk maak je maar één keer)

-       Je bent een kei in het schrijven van wervende vacatureteksten

-       Je beschikt over hbo werk- en denkniveau

-       Sourcing(via LinkedIn), screening en het creëren van een optimale candidate experience klinken je niet vreemd in de oren

-       Nederlands in woord en geschrift. Gezien wij dicht bij de Duitse grens liggen, is het ook belangrijk dat je de Duitse taal beheerst.

Naast bovenstaande, is het voor ons vooral belangrijk dat je de juiste persoon bent voor the job. Je bent resultaatgericht, sociaal, oplossingsgericht, creatief en innovatief. Ben jij de corporate recruiter met veel kennis van machinebouw?



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Jouw Keuze

Als Corporate Recruiter bij GDO Precision Technology in Eygelshoven vinden wij het belangrijk dat je goede voorwaarden geboden krijgt. We zorgen goed voor onze collega’s en daarom bieden wij jou het volgende:

-       Naast doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden krijg je een salaris tussen de €3200,00 en €4.500,00

-       27 verlofdagen én 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband (40 uur)

-       Flexibele werktijden bij het starten en eindigen van je dag

-       Ontzettend goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metalektro

-       Enorm veel vrijheid om jouw functie goed uit te voeren

Je wordt onderdeel van een wereldwijd machinebouwavontuur waarin er nog volop mogelijkheden zijn om te finetunen. Jouw creatieve inbreng wordt met open armen ontvangen en je kunt een heleboel machine-tastische taken op je nemen. Maar wees gewaarschuwd... het vergt ook wat machine-achtige aanpassingsvaardigheden en een razendsnelle schakelsnelheid. Je zult voornamelijk je stekkie vinden in ons fabriekskantoor. Mocht je toch hybride willen werken dan is dat ook bespreekbaar!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in