+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Farmsum.
Laad meer vacatures

Elektromonteur Farmsum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werk en Vakmanschap

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.750 p/m

Vacatureomschrijving

Ervaren Electromonteur in de regio Farmsum

Wat ga je doen?

Heb jij een afgeronde technische opleiding Elektrotechniek op MBO niveau 4? Heb je bovendien kennis en ervaring met procestechniek en ben je in staat om analyses te maken van PLC-besturingen? Zoek je daarnaast een baan met zekerheid, toekomstperspectief en bij een organisatie die in jou wil investeren? Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het verrichten van preventief, correctief en curatief, onderhoud van installaties en apparatuur, het verhelpen van storingen en het uitvoeren van projecten en modificaties. Je verleent assistentie aan externe leveranciers en je bent verantwoordelijk voor het correct vastleggen van informatie. Vanzelfsprekend heb je veiligheid hoog in het vaandel staan en ben je bereid om je verder op je vakgebied te ontwikkelen. Daarnaast draagt jouw afdeling zorg voor alle wettelijke verplichte keuringen aan installaties. Wanneer je via ons komt te werken kun je rekenen op een uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief, een professionele organisatie met zeer enthousiaste collega’ en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door middel van vakinhoudelijke en persoonlijke trainingen. Vanzelfsprekend krijg je een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. Ben je benieuwd hoe dit eruit ziet? Neem dan contact met ons op!



Gevraagd

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste elektrotechnicus die in het bezit is van een afgeronde technische opleiding Electrotechniek op MBO-4 niveau. Daarnaast heb je kennis en ervaring in procestechniek en ben je in staat is om analyses te maken van PLC-besturingen. Vanzelfsprekend werk je op een prettige wijze samen met je collega’s en toon je initiatief. Je bent accuraat, analytisch en besluitvaardig, je weet mensen te overtuigen en je bent bereid tot het draaien van storingsdiensten. Mail dan je cv en motivatie naar . Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Koen Dijkstra via 06-5135288.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
  • Dagdiensten
  • Goed salaris 3000 - 3750
  • Ontwikkelmogelijkheden


Bedrijfsomschrijving



Waar ga je werken?
De productielocatie van onze opdrachtgever bevindt zich op het chemiepark in Farmsum en maakt onderdeel uit van een internationaal concern. Binnen deze productielocatie kom je te werken op de afdeling Maintenance waarbij je mede verantwoordelijk wordt voor het in stand houden en optimaliseren van het machinepark.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in