+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Maintenance Engineer Franeker

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

PART Techniek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als maintenance engineer houd je je voornamelijk bezig met optimaliseren van grote complexe zaken. Je draagt vanuit  analyse en eventuele trouble shooting verbeteringen aan en overlegt eventueel met Coördinator Maintenance Engineering naar de aanpak. Je bent een grote ondersteuner bij het oplossen van repeterende, complexe storingen waarbij constructieve aanpak vereist is. Verbeteringen kunnen zowel technisch inhoudelijke zaken zijn of hebben relatie aan de werkprocessen binnen de TD. Je rapporteert inhoudelijk aan de Coördinator maintenance engineering. Bovendien werk je met diverse partijen samen. Je houdt je bezig met het inzichtelijk maken van onderhoudswerkprocessen en legt dit in samenwerking met collega’s in onderhoudssystemen vast. 

Welke taken voer je uit als Maintenance Engineer bij Huhtamaki. 

Procesbewaking: Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van onderhouds KPI’s en zorgt dat deze efficiënt en effectief worden ingezet. Je stelt onderhoudsconcepten op en houdt deze bij. Op basis van RCA-RCM stel je onderhoudsconcepten op en zorg je voor de juiste implementatie richting het gepland onderhoud. Vervolgens beoordeel je of deze verbeteringen hebben bijgedragen aan het KPI doel indien nodig stuur je bij.

Analyses: Je verleent je hulp aan het storingsteam, bij het analyseren van oorzaken van repeterende- en complexe storingen. Je beoordeelt technische toestand van kritische technische installaties en machines die grote nadelige impact hebben op de availability binnen operations. Op basis van deze analyse het maken van verbetervoorstellen mbt onderhoudsactiviteiten, -organisatie, gebruik van installaties en/of toepassingen materialen. Je initieert verbeteringen richting je collega’s binnen het ME team en de monteurs. En werkt hierin mogelijk samen met de eigen Engineering machinebouw van Huhtamaki Franeker. Je voert risicoanalyses aan technische installaties uit. Een belangrijke taak hierin is ook het evalueren en optimaliseren van onderhoudsconcepten. 



Gevraagd

  • Je hebt een afgeronde HTS-opleiding in de richting WTB, Technische bedrijfskunde (pre), Mechantronica of vergelijkbaar
  • Je hebt minimaal 5-10 jaar werkervaring als Maintenance Engineer
  • Je bent gewend om vanuit technische onderhoudsprogramma’s te werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal / kennis van het Engels is een pré
  • Kennis van en ruime ervaring met onderhousmethodieken als FMECA,RCA, BAM, etc. 
  • Je hebt kennis van LEAN, kennis van Six Sigma / TPM is een pré
  • Veilig werken is jouw eerste natuur
  • Kennis van elektrotechniek is een pré
  • Je bent in staat om de relatie te leggen van werkprocessen naar integratie managementbeheerssystemen


Bedrijfsomschrijving

PART Techniek heeft door de jaren heen een groot netwerk ontwikkeld in voornamelijk Noord-Nederland. PART Techniek is een technisch bemiddelaar wat zich volledig richt op techniek en mogelijkheden biedt voor eenieder die toe is aan die eerste of volgende stap in zijn of haar carrière. We zoeken, bemiddelen en begeleiden talent in elke fase van zijn of haar carrière. Of je nu MBO-, HBO- of WO-niveau hebt. Of je nu junior, medior of senior bent. Of je nu machines bedenkt, tekent, bouwt, onderhoudt of vernieuwd. PART Techniek helpt jou om die belangrijke juiste keuze te maken!
Door onze jarenlange ervaring in, passie voor en kennis van de technische sector weten we door een laagdrempelige en persoonlijke aanpak prachtige opdrachtgevers in contact te brengen met de juiste technische professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in