+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Franeker.

Maaier groenvoorziening Franeker

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

AB Vakwerk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als allround medewerker groenvoorziening doe je verschillende taken, zoals met een maaier werken en het onderhouden van plantsoenen. Je zorgt ervoor dat het openbaar groen er mooi uitziet. Samen met je team zorg je voor een nette omgeving. Ook zorg je voor licht onderhoud aan de machines die je gebruikt. Je werkt zelfstandig in een specifiek gebied en hebt een leidinggevende die je helpt. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Als allround medewerker groenvoorziening ben je gecombineerd bezig, als machinist en plantsoenonderhoud. Op een maaier ben je verantwoordelijk voor het maaiwerk van het openbaar groen. Je voert zelfstandig werkzaamheden uit binnen jouw werkgebied.
Licht onderhoud aan de machine behoort ook tot jouw taken. Als medewerker groenvoorziening ben je samen met je collega's verantwoordelijk dat het openbaar groen er spik en span uitziet!

Je werkt onder leiding van een uitvoerder.


Gevraagd

  • Wij zijn op zoek naar een machinist die ervaring heeft met maaiwerkzaamheden. Het betreft een zitmaaier, Toro zero turn maaier. Je hebt affiniteit met groen en je bent in het bezit van een rijbewijs B(E) en een VCA certificaat.
  • Je bent in staat zelfstandig en efficiënt te werken. Je werkt netjes en veilig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Werkzaamheden zijn over heel Noord-Holland.


Aanbod

  • Wij bieden een leuke, zelfstandige baan in de buitenlucht! Het betreft nu een tijdelijke functie voor het seizoen, maar bij goed functioneren zijn er binnen AB Vakwerk meer mogelijkheden. Voor het seizoen daarop wordt er weer op je gerekend door onze opdrachtgever.
  • Prima salaris, IKB, conform cao. Wil je reageren of meer weten over deze vacature? Reageer dan snel!


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever betreft een dienstverlening voor overheden en semi publieke instellingen op het gebied van beheer en onderhoud in de buitenruimte. De dienst verlening is duurzaam, professioneel, gericht op verbeteren en innovatief.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in