+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Franeker.

Op zoek naar een Glaszetter in Leeuwarden: Breng je Vaardigheden naar Nieuwe Hoogtes! Franeker

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

MF

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
MF

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14 - € 21 p/u

Vacature in het kort

In deze functie als glaszetter maak je elke dag iets nieuws en zie je meteen wat je bereikt. Je werkt aan verschillende projecten en leert van ervaren mensen. Je helpt mee om gebouwen mooier en beter te maken. Je gebruikt je creativiteit en technische vaardigheden om glas te plaatsen en te ontwerpen. Dit werk is niet saai, want je doet veel op verschillende plekken. Je werkt aan nieuwe en oude gebouwen. Het is soms zwaar werk, maar je ziet snel resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij een baan waarbij geen dag hetzelfde is en direct zichtbare resultaten kunt behalen? Met afwisselende projecten en begeleiding van ervaren vakmensen krijg je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen, terwijl je bijdraagt aan de verbetering van de esthetiek en functionaliteit van gebouwen. Solliciteer nu en maak van elke werkdag een nieuwe kans om te groeien en impact te maken!

Ben jij op zoek naar een baan waarin jouw creativiteit tot uiting kan komen terwijl je tegelijkertijd een direct zichtbaar verschil maakt in de uitstraling van gebouwen? Dan is de rol van glaszetter perfect voor jou!

Als glaszetter krijg je de kans om je artistieke en technische vaardigheden te combineren bij het plaatsen en ontwerpen van diverse glastoepassingen, waaronder ramen, deuren, spiegels en andere glasconstructies. Je wordt uitgedaagd om unieke en functionele oplossingen te creëren die de esthetiek en functionaliteit van gebouwen verbeteren.

Geen dag is hetzelfde als glaszetter. Je zult werken aan een breed scala aan projecten op verschillende locaties, variërend van nieuwbouw tot renovaties. Deze diversiteit houdt het werk interessant en uitdagend, waardoor elke werkdag een nieuwe kans biedt om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Bij deze functie krijg je de mogelijkheid om te leren van een ervaren glaszetter, die je zal begeleiden bij het ontwikkelen van je vakmanschap. Hoewel het werk fysiek uitdagend kan zijn, zul je aan het einde van de dag voldaan thuiskomen, wetende dat je een tastbaar verschil hebt gemaakt.

We zoeken iemand met een technische achtergrond en een leergierige instelling om het vak eigen te maken. Representativiteit is van groot belang, aangezien je veel in contact zult komen met klanten.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is de plek waar vakmanschap, innovatie en teamspirit samenkomen om de standaard in glaszetten te verleggen. Als toonaangevend glaszetbedrijf streven we ernaar om niet alleen uitmuntende resultaten te leveren, maar ook een werkomgeving te creëren waar iedereen wil werken.


Wat wij bieden
  • Een salaris tussen de €14 en €21 per uur;
  • Afwisselende baan en werken op verschillende locaties;
  • Op contract bij opdrachtgever na goed functioneren; 
Wat wij vragen
  1. Technische achtergrond: Het hebben van een technische achtergrond is wenselijk, aangezien het werk van een glaszetter vaak technisch van aard is. Kennis van bouwtechnieken, materialen en gereedschappen kan helpen bij het efficiënt uitvoeren van de taken.

  2. Handigheid en fysieke fitheid: Glaszetten kan fysiek veeleisend zijn, aangezien het tillen en manoeuvreren van zware glazen panelen en het werken op hoogtes vereist kan zijn. Handigheid en fysieke fitheid zijn daarom belangrijk om het werk veilig en effectief uit te kunnen voeren.

  3. Leergierigheid: Als glaszetter krijg je te maken met verschillende technieken en materialen. Het is daarom belangrijk om een leergierige instelling te hebben en bereid te zijn om nieuwe vaardigheden en kennis op te doen om je vakmanschap te verbeteren.

  4. Representativiteit: Glaszetters hebben vaak direct contact met klanten, architecten en andere bouwprofessionals. Het is daarom belangrijk om representatief te zijn en goede communicatieve 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in