+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gameren.
Laad meer vacatures

Veiligheidscoördinator MVK Industrie/Infa Gameren

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

UBM

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Laptop

Vacatureomschrijving

Voor onze partner, een grote speler en aannemer op het gebied van projecten in de infrastructuur voor water, energie en telecommunicatie, zijn wij op zoek naar een MVK/Veiligheidscoördinator industrie.
Je wordt onderdeel van een belangrijke businessunit gevestigd te Heesch.
Deze businessunit ondersteunt meerdere Businessunits op diverse werken door heel Nederland en is gespecialiseerd in het aanboren van leidingen.
In deze zet jij al jouw kennis en kunde naar eigen inzicht in voor het creëren van een draagvlak voor veiligheid. Je ondersteund, geeft advies en reist de projecten af om de veiligheidsvoorschriften bij de medewerkers onder de aandacht te brengen.
Je staat midden in het werk, bent en wordt betrokken in een grote diversiteit aan projecten. Binnen deze businessunit ligt veel potentieel in professionalisering en groei van de projecten en van de businessunit zelf.
Je komt in een gemêleerd KAM team met veel kennis en kunde en krijgt de vrijheid om met eigen initiatief mee te gaan in de groei en ontwikkeling van deze businessunit. Hierbij is het belangrijk dat je als teamspeler met jouw KAM collega’s kruisbestuiving creëert om plannen op KAM gebied binnen de gehele organisatie op te zetten. Jou stem wordt hierin gehoord.
  • Jij bent als veiligheidskundige verantwoordelijk voor het implementeren, monitoren en optimaliseren van het KAM-beleid. Tevens draag jij zorg voor optimalisatie en de bijwerkingen van de bedrijfsmanagementsystemen.
  • Hiernaast neem jij de taken op je die voortvloeien uit de verschillende certificeringen (zoals interne audits). Je creëert verbondenheid tussen de KAM afdeling en de operationele medewerkers mede doordat je ook fysiek op projecten komt om de VGM voorschriften te controleren.


Gevraagd

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring bij voorkeur in de ondergrondse infra;
  • HBO werk- en denkniveau, waarbij je goed gestructureerd geordend kunt werken;
  • Goede kennis kwaliteit, veiligheid, Arbo en milieu m.b.t de wet en regelgeving;
  • Minimaal MVK diploma;
  • Bekend met CROW 400 en BRL 7000 is een sterke pre, opleiding hierin is mogelijk en affiniteit moet er zijn. Dit geldt ook voor een KVP en/of (R)DLP certificaat;
  • Een hoge mate van flexibiliteit en zelfstandigheid m.b.t. verschillende standplaatsen en projecten;
  • Operationeel sterk, zelfstandig, overwicht en een teamspeler zijn onmisbare competenties;
  • Een communicatief sterke persoonlijkheid (in woord en geschrift). Je bent in staat om op adequate wijze de wet- en regelgeving, normen/eisen te vertalen naar praktische en eenvoudige procedures voor bedrijfs- en uitvoeringsprocessen.


Aanbod

Werkweek 32-40 uur
Werktijden Tussen 07:30 en 17:00 uur
13 ATV dagen, 25 vakantie dagen, telefoon en laptop van de zaak, auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden.
Naast een prachtsalaris afgestemd op jouw kennis en ervaring biedt onze opdrachtgever opleidingen en doorgroeimogelijkheden aan. Breng je meer of minder mee dan omschreven in bovenstaande vacature? Ook dan ben jij welkom om te solliciteren. We kijken graag hoe jij in het team in te passen bent.
Contact
Interesse in deze mooie baan? Neem dan contact op met ons recruitmentteam bestaande uit Melanie Willemsen, Bas Eghuizen en Erwin Keijzer tel: 088 070 5190 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Uren

40 uur
40 45 uur per week

Salaris

€ 4.500 p/m
Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een grote speler op het gebied van projecten in de infrastructuur voor water, energie en telecommunicatie. Binnen het bedrijf heerst een informele werksfeer en staat open en eerlijke communicatie hoog in ’t vaandel.
Het bedrijf telt rond de 800 medewerkers en heeft een KAM afdeling met 10 medewerkers. Deze afdeling wordt aangestuurd door het Hoofd KAM & Veiligheid.
De klant is o.a. gecertificeerd voor VCA, ISO 9001, ISO 14001, ISO 3848, CKB, BRL SIKB 7000, EN1090 (FPC), MVO-prestatieladder niveau 3 en CO2-Prestatieladder niveau 5 en Veiligheidsprestatieladder niveau 4.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in