+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Netwerk Specialist Garderen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Wentzo

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.000 p/m

Vacatureomschrijving

Jij bent de expert die klantwensen kan vertalen naar specifieke netwerkoplossingen. Met jouw kennis van routing, switching en firewall-oplossingen, weet jij altijd de beste oplossing voor onze klanten te vinden. Je verricht metingen, ontwerpt designs en denkt daarnaast mee over de inzet van nieuwe technologieën. Wanneer er problemen ontstaan, sta je paraat om te troubleshooten en onze klanten netwerktechnische support te bieden waar nodig. Jij houdt van complexiteit, krijgt energie van migraties en kan ondertussen ook nog prima uit de voeten met het schrijven van een technisch ontwerp.
Het mooie is dat je werkgebied zich verspreidt over heel Nederland en je te maken krijgt met een diversiteit aan klanten. Zo kun je de ene dag bezig zijn met een survey op een middelbare school in Groningen en ben je de volgende dag aan het troubleshooten bij een zorginstelling in Limburg.

Gevraagd

Heb je een mbo+ opleiding op ICT-gebied en de kennis zoals hierboven beschreven? Perfect! Maar ook als je nog niet zo veel ervaring hebt, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
Als persoon ben je communicatief vaardig, klantgericht, oplossingsgericht, flexibel, analytisch sterk, betrouwbaar, behulpzaam en een enthousiaste en gezellige teamplayer. Je hebt een rijbewijs B en bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. Tot slot beheers je de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Wij zijn Wentzo en experts in het ontwerpen van complexe en duurzame netwerkinfrastructuren. Je komt onze netwerken tegen in allerlei gebouwen, zoals scholen, zorginstellingen, winkels, hotels, magazijnen en kantoren.
We denken met onze klanten mee over de beste oplossing voor hun netwerk en verzorgen het hele traject. Van ontwerp tot installatie en van beheer tot onderhoud. Hierdoor kunnen de gebruikers rekenen op een stabiele, snelle en veilige verbinding. Door onze as-a-service-oplossingen zijn we altijd beschikbaar om onze klanten te helpen. Daarnaast houden we ze als kennispartner up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen.
Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Een manier van werken die gewaardeerd wordt door onze klanten.
Ons team bestaat inmiddels uit bijna 60 collega’s, waarvan het merendeel man is, maar waarbij de vrouwen ook zeker hun mannetje staan! Onze cultuur is familiair, informeel en persoonlijk, en dat is ook hoe we naar onze klanten toe zijn. We zetten net dat extra stapje en vinden het heerlijk om buiten de gebaande paden te denken. Onze collega's kennen elkaar goed en delen lief en leed. We vieren onze successen met een echte gong, drinken op vrijdagmiddag graag een biertje tijdens de borrel, eten taart bij bijzondere momenten en lopen zomers in de korte broek. Ondertussen wordt er hard gewerkt, maar maken we ook echt het verschil mét elkaar.

Ons aanbod
Natuurlijk krijg je een mooi salaris en alle middelen om je werk goed te kunnen doen. Maar er is meer:
  • Flexibiliteit? Normaalste zaak van de wereld.
  • Hiërarchie? Zijn we allergisch voor!
  • Papa- of Mamadag? Heerlijk!
  • Vakantie? Neem het op wanneer het jou uitkomt.
  • Thuis of op kantoor werken? Het is aan jou!
  • Cursussen en certificeringen behalen? Moedigen we alleen maar aan!
  • Wat later op kantoor door de kids? Geen probleem!
  • Saai HR-gesprek? Zeker niet, wij wandelen lekker in het bos.
Jouw nieuwe werkplek ligt op een toplocatie. Je komt te werken in Garderen (ken je het?) in een heerlijke bosrijke omgeving. Vanuit je raam kijk je zo de natuur in.
Het kantoor hebben we super comfortabel ingericht. Het is gezellig, ergonomisch, maar biedt je ook alle ruimte ook samen te werken en te brainstormen. Je collega’s even zat? Dan zoek je een plekje in de stilteruimte.
We vinden het belangrijk dat je je werk goed doet, maar nog belangrijker dat je je goed voelt. Daarom hebben we ook gedacht aan vitaliteit en werkplezier. Geniet tijdens je pauze van een wandeling in het bos of daag je collega’s uit voor een potje tafeltennis. Wil je fit of in shape blijven, dan hebben we zelfs een eigen gym. Als kers op de taart geniet je elke dag van een verse lunch. Lekker, gezond en makkelijk!

Klinkt goed toch? We zijn benieuwd of dit voor jou de ideale baan is. Laat je wat van je horen?

Uren

40 uur
32-40
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in